Τα «Glitter Boobs» είναι η τελευταία τάση στο Instagram [θα φορεθεί πολύ]

Είτε στην παραλία είτε και για ένα απλό καφέ, τα glitter boobs είναι ό,τι πιο hot κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο χώρο της μόδας.

 


Article featured image
Article featured image

Αν δεν μας πιστεύεις αρκεί, μόνο, να ρίξεις μια ματιά στο Instagram και στα hashtags #glitterboobs και #discotits και θα καταλάβεις ακριβώς τι εννοούμε.

Η εν λόγω τάση, του να καλύπτουν δηλαδή οι γυναίκες το στήθος τους με εκτυφλωτικά glitter, ξεκίνησε από το μουσικό φεστιβάλ Coachella, το οποίο εκτός από τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως, έχει μετατραπεί σε έναν άτυπο διαγωνισμό μόδας και εντυπώσεων. 

Οι χιλιάδες φεστιβαλιστές που συρρέουν κάθε χρόνο στην Καλιφόρνια εκμεταλλεύονται την ευκαιρία να πειραματιστούν με το στιλ και τις ενδυματολογικές επιλογές τους, λανσάροντας έτσι τις νέες τάσεις της μόδας, ανάμεσά τους και μερικές αμφιλεγόμενες, όπως το glitter στο στήθος.   

Ωστόσο, παρά το περίεργο του πράγματος, πολλές είναι οι γυναίκες που αποφάσισαν να πετάξουν από πάνω τους το μπικίνι και το crop top και να στολίσουν το στήθος τους με κάτι πιο φαντασμαγορικό.

 













 

Tapping into our inner #cochella at this glitter shoot. #friyayvibes #cochella2018 makeup & glitter by @jen_erator Model @tashiamcintosh

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristina + Jo • Photographers (@kristinaleephotography) στις






Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GET GLITTERFIED (@getglitterfied) στις







 

The only practical way to dress in this weather our Angel @ophelios rocking glitter tits in STARLIGHT #shineshack #spreadingoursparkle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shine Shack ☆ (@shineshack) στις







 

So almost every photo that was taken is out of focus but the trees look cool !! #coachella2018 #glitterboobs

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστηNatalie Masters (@missmasters_fox) στις







 

#coachella2018 ! #glitterboobs

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalie Masters(@missmasters_fox) στις










 

Με πληροφορίες από Lifo


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ