Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας [στις 10:00 ακριβώς]

Το αποτρόπαιο φονικό της γυναίκας στην Αγλαντζιά, Το νέο θανάσιμο μη ανιχνεύσιμο όπλο της Τουρκίας και η γέννηση του τρίτου μέλους του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέητ Μίτλεττον, ήταν ήταν οι τρεις ειδήσεις που ξεχώρισαν από την επικαιρότητα.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτές είναι οι 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Τρίτη, 24 Απριλίου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 



Ληστεία με φόνο δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία

Ακόμη δεν έχει καλά-καλά κοπάσει η σκόνη από το διπλό φονικό στην περιοχή Στροβόλου και ένας νέος φόνος έρχεται για να συγκλονίσει το παγκύπριο. Ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, δεμένη και φιμωμένη στο σπίτι της από την κόρη της.

Εκ πρώτης όψεως, η Αστυνομία φέρεται να διερευνά ληστεία μετά φόνου, καθότι υπήρξε ακαταστασία εντός της οικίας. Η άτυχη γυναίκα, 76 ετών, σύμφωνα με μαρτυρίες από την περιοχή, φέρεται να διέμενε με τον γιο της.

Για συνεχή ενημέρωση στο Sigmalive.

 

 

Το νέο θανάσιμο μη ανιχνεύσιμο όπλο της Τουρκίας

Ένα «σαλάχι», το πρώτο υποβρύχιο drone που αποτελεί στην ουσία μία «κινητή νάρκη» με την ικανότητα να προσεγγίζει αθόρυβα και αόρατα το αντίπαλο σκάφος και να το καταστρέφει ολοσχερώς, έχει πλέον στη διάθεσή της η Τουρκία. Η εταιρεία αμυντικού εξοπλισμού Albayraklar Savunma ανακοίνωσε την ανάπτυξη μίας «κινητής ναυτικής νάρκης», η οποία μπορεί να πυροδοτηθεί για να καταστρέψει τα εχθρικά πολεμικά πλοία.  Το «Wattozz», όπως αποκαλείται το σαλάχι στα τουρκικά, μοιάζει στο θαλάσσιο αυτό πλάσμα τόσο σε σχεδιασμό όσο και σε κίνηση. Είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο και αλουμίνιο και είναι καλυμμένο από σιλικόνη. Διαθέτει δύο κάμερες ως «μάτια», ενώ με τις τρεις μηχανές του θα μπορεί να «πιάσει» έως και 5,5 κόμβους για μέχρι 12 ώρες. 

 

 

Η Κέητ Μίντλεττον γέννησε το τρίτο παιδί της

Αγόρι είναι τελικά το τρίτο παιδί του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, που από το πρωί είχε ανακοινωθεί ότι είχε εισαχθεί στη κλινική St. Mary ου Λονδίνου για να γεννήσει.

Σε ανακοίνωσή του, το Παλάτι του Κένσινγκτον αναφέρει ότι το αγοράκι, που είναι πέμπτο στη σειρά διαδοχής του θρόνου γεννήθηκε στις 11:01 το πρωί (τοπική ώρα). Ο Δούκας του Κέμπριτζ ήταν παρών στον τοκετό. Χαρά για το χαρμόσυνο γεγονός εξέφρασε τόσο η Βασίλισσα Ελισάβετ, όσο και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας αλλά και της οικογένειας της Κέιτ Μίντλετον.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ