Τρώμε σε μια Brasserie στη Λευκωσία δια χειρός Κωνσταντίνας Ιωάννου

Στην καρδιά της πόλης.

 


Article featured image
Article featured image

Έπειτα από ένα γαστρονομικό ταξίδι που ενώνει το Κολωνάκι με τη Γερμανία και το Ρέθυμνο με το Ντουμπάι, η αεικίνητη σεφ Κωνσταντίνα Ιωάννου φέρνει στη Λευκωσία τις γεύσεις, τις μυρωδιές και την ατμόσφαιρα όσων αγάπησε περισσότερο τα τελευταία δεκαεπτά χρόνια της σπουδαίας καριέρας της στη μαγειρική τέχνη.

Με διεθνείς διακρίσεις στο ενεργητικό της, συνεργασία με τα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα του ελλαδικού χώρου όπως Μεγάλη Βρετανία, Aldemar, Grecotel και Iberostar, έχοντας μαγειρέψει για τους πιο απαιτητικούς πελάτες σε δεκάδες εστιατόρια της Αθήνας όπως το Cosa Nostra και το Far East, παρουσία στα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά δίκτυα και έντυπα της Κύπρου και ένα Βραβείο Chef of the Year στις αποσκευές της, κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην επαγγελματική της πορεία παντρεύοντας την ιδανική κουζίνα με τον τέλειο χώρο.

 



Αποτέλεσμα αυτού του γευστικού παντρέματος είναι το Cafe Americain!

Ένας χώρος μοναδικής αισθητικής, με τη νοσταλγική αύρα των 30s και 40s διάχυτη να θυμίζει σκηνή από την ταινία Casablanca, μετατρέπεται από την Κωνσταντίνα Ιωάννου και τη δημιουργική ομάδα της στην πιο φιλόξενη Brasserie της πρωτεύουσας, έτοιμη να αποτελέσει ιδανικό τόπο συνάντησης από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

 

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ CAFE AMERICAIN ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ WINEMAKER'S DINNER - ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 



To Cafe Americain συνδυάζει την προσιτή, διηπειρωτική κουζίνα με τη χαλαρή ατμόσφαιρα ενός αμερικανικού εστιατορίου μιας άλλης εποχής, καλύπτοντας έτσι το κενό στις προτάσεις που είχε μέχρι τώρα να προσφέρει η πρωτεύουσα. Λειτουργεί από το πρωί σερβίροντας brunch, που ήδη έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές, αποτελεί ιδανικό προορισμό για το lunch break σας, ενώ το βράδυ μεταμορφώνεται σε ιδανικό χώρο για να απολαύσετε από ένα ποτήρι κρασί μέχρι το πιο ρομαντικό δείπνο ολοκληρώνοντας έτσι την ημέρα σας. Ξεχωριστή νότα αποτελούν οι μαγικές βραδιές jazz που διοργανώνονται στο εστιατόριο και εκπλήσσουν ευχάριστα τους παρευρισκόμενους.

Εκείνο που ήδη έχει ξεχωρίσει στο ανανεωμένο Cafe Americain, πέρα από τα πιάτα δια χειρός της Κωνσταντίνας Ιωάννου που επιφυλάσσουν γαστριμαργικές εκπλήξεις στους θαμώνες, είναι η άριστη εξυπηρέτηση της ομάδας του εστιατορίου με επικεφαλή τον Maître Μιχάλη Μέλλιο: Διάθεση να παρουσιάσουν το μενού για το οποίο είναι υπερήφανοι, προθυμία να ικανοποιήσουν και τον πλέον απαιτητικό ουρανίσκο και πραγματική αγάπη για το χώρο όπου δημιουργούν καθημερινά τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη φιλοξενία των πελατών της brasserie.

Η επένδυση στην πολυετή γνώση στη μαγειρική τέχνη, η δύναμη της ομάδας και η μοναδικότητα του χώρου έχει το αποτέλεσμα που αποτυπώνεται στο Cafe Americain!

 



Θεμιστοκλή Δέρβη 6, Λευκωσία, 1066

Τηλέφωνο Κρατήσεων 22 320390

(Τρίτη - Κυριακή)

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ