Αυτά είναι τα τρία νέα brands που «μπαίνουν» στο The Mall of Cyprus

Πλέον, θα έχεις περισσότερες επιλογές.

 


Article featured image
Article featured image

Tο The Mall of Cyprus ανταποκρινόμενο στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών, μαζί με τον όμιλο Voici La Mode, εγκαινιάζουν μια νέα εποχή στον πιο ολοκληρωμένο προορισμό μόδας στην πρωτεύουσα, που βρίσκεται πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από τις εξελίξεις, έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει έναν ολοήμερο χώρο διασκέδασης, ψυχαγωγίας και αγορών για όλη την οικογένεια.

Τα αγαπημένα brands Marks & Spencer, Wallis και Dorothy Perkins καλωσορίζει το The Mall of Cyprus στο Εμπορικό Πάρκο Σιακόλα, που έρχεται να προσθέσει ακόμα περισσότερες ξεχωριστές επιλογές σε μόδα και στυλ, καθώς και νέες εμπειρίες στο shopping που θα λατρέψει το αγοραστικό κοινό.

Ο Όμιλος Voici La Mode αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες του λιανικού εμπορίου στην Κύπρο με 24 σημεία πώλησης σε Κύπρο και Ρουμανία, αντιπροσωπεύοντας τα brands Marks and Spencer, Celio, Dorothy Perkins, Wallis και Evans, καθώς και την αλυσίδα καφεστιατορίων Café La Mode στην Κύπρο.

Tα διεθνούς φήμης καταστήματα Marks & Spencer, γνωστά και αγαπημένα από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, αποτελούν μία από τις πιο αγαπημένες μάρκες ένδυσης παγκοσμίως, αφού προσφέρουν μόδα υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Κατανοώντας τις ανάγκες των καταναλωτών για Ποιότητα, Τιμή, Εξυπηρέτηση, Καινοτομία και Εμπιστοσύνη, λειτουργούν με βάση αυτές τις αξίες με στόχο να προσφέρουν αγοραστική εμπειρία, καλύπτοντας ταυτόχρονα τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών.

Τα Marks and Spencer όμως δεν είναι μόνο μόδα. Στο τμήμα τροφίμων ο καταναλωτής μπορεί να βρει μια μεγάλη ποικιλία σε τρόφιμα και ποτά από τη βρετανική και τη διεθνή κουζίνα, έτοιμα συσκευασμένα γεύματα, σάλτσες, μπισκότα, πατατάκια αλλά και φρέσκα αρτοποιήματα. Τέλος, στο τμήμα Homeware διατίθεται μια ολοκληρωμένη συλλογή από μοναδικά διακοσμητικά, ριχτάρια, λευκά είδη, σερβίτσια καθώς και άλλα ξεχωριστά αντικείμενα, που δίνουν σε κάθε γωνιά του σπιτιού μια αίσθηση πολυτέλειας, υψηλής αισθητικής, χαλάρωσης και ευεξίας.

Αντίστοιχα, οι δύο ολοκαίνουριες εισαγωγές των brands Dorothy Perkins και Wallis, με καταγωγή επίσης από το Ηνωμένο Βασίλειο, έρχονται να προσθέσουν ένα high street fashion στυλ που θα κάνει κάθε γυναίκα να ξεχωρίζει με την εμφάνισή της κάθε στιγμή της ημέρας. Δύο αγαπητά brands που το κάθε ένα ξεχωριστά ανταποκρίνεται στη σύγχρονη γυναίκα και γυναίκα επαγγελματία.

Πιο συγκεκριμένα, στα Dorothy Perkins θα βρείτε τα κομμάτια που σας λείπουν για να είστε πάντα στη μόδα από το πρωί μέχρι το βράδυ, κι από το γραφείο μέχρι ένα εορταστικό κάλεσμα. Ξεχωριστή είναι επίσης και η συλλογή Petite για μικρόσωμες γυναίκες, με κομμάτια που μπορούν να φορεθούν από το πρωί στη δουλειά, μέχρι και για εξορμήσεις το Σαββατοκύριακο!

Τέλος, το Wallis ξεχωρίζει κυρίως για το ύφος, τις γραμμές και το στυλ που προσδίδει στο γυναικείο φύλο, με συλλογές που ανανεώνονται διαρκώς, παρουσιάζοντας κάθε εβδομάδα καινούρια κομμάτια. Η χρήση των υφασμάτων και των prints δίνουν πάντα την αίσθηση της υψηλής ραπτικής στα pret-a-porter του, ενώ η εξαιρετική σχέση ποιότητας –τιμής δίνουν στο Wallis έξτρα πόντους για τις γυναίκες που θέλουν να είναι κομψές τονίζοντας το προσωπικό τους στυλ, χωρίς ωστόσο να ξοδεύουν μια περιουσία.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ