Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας [στις 10:00 ακριβώς]

Η πρώτη σύλληψη από την Αστυνομία Κύπρου σε σχέση με το διπλό φονικό του Στροβόλου, τα νέα στοιχεία στην υπόθεση της 22χρονης φοιτήτριας από την Ελλάδα που γέννησε και πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας και η σύλληψη 43χρονου ο οποίος έκανε τον γιατρό χωρίς πτυχίο.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτές είναι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) οι 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Πέμπτη , 25 Απριλίου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 

Έπειτα από 6 ημέρες η Αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη υπόπτου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του διπλού φονικού στον Στρόβολο που έγινε πριν από μία εβδομάδα. Έπειτα από δεκάδες ανακρίσεις, εξετάσεις, νεκροτομές, συλλογή στοιχείων και μεγάλης παραφιλολογίας, η Αστυνομία προχώρησε χθες Τετάρτη 25 Απριλίου, αργά το απόγευμα στην πρώτη σύλληψη υπόπτου για το στυγερό έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ύποπτος 33χρονος, δεν φαίνεται να συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με το σπίτι, όπου διαπράχθηκε το έγκλημα, υπάρχουν, όμως, μαρτυρίες από πρόσωπα, που τον είδαν στην περιοχή, και ανακρίνεται για να εξακριβωθούν οι λόγοι της παρουσίας του στη σκηνή. Παράλληλα αναζητείται και γυναίκα που σχετίζεται με τον ύποπτο για να δώσει κατάθεση.

Για συνεχή ενημέρωση στο Sigmalive.

 

43χρονος έκανε τον γιατρό, χωρίς όμως να είναι γιατρός

Φαίνεται πως το είχε απωθημένο. 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ΚΥΠΕ συνελήφθη χθες βράδυ στη Λεμεσό 43χρονος ύστερα από την έκδοση εντάλματος σύλληψης για υπόθεση που αφορά εξάσκηση επαγγέλματος ιατρού από μη προσοντούχο άτομο και χωρίς να κατέχει πτυχίο ιατρικής. Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι η Αστυνομία διερευνά καταγγελία ότι γυναίκα επισκέφθηκε τον 43χρονο σε δύο περιπτώσεις στις αρχές Απριλίου όπου της έκανε ένεση στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να νοιώσει έντονο πόνο, κάψιμο και μετά από δύο ώρες να αρχίσει να φουσκώνει το πρόσωπο της. Η γυναίκα επισκέφθηκε δερματολόγο και μετά από την καταγγελία της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την Αστυνομία.

 



Γέννησε στα κρυφά, εγκατέλειψε το μωρό στον ακάλυπτο και μετά έστειλε sms στη φίλη της

Ακόμη μια πρωτοφανής υπόθεση εκτυλίσσεται στην Ελλάδα, με 22χρονη φοιτήτρια η οποία φέρεται να ήταν έγκυος, να γέννησε και να εγκατέλειψε το νεογέννητο στον ακάλυπτο της πολυκατοικία της. 

Η 22χρονη φοιτήτρια, που νοσηλεύεται φρουρούμενη σε κλινική και αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή, είπε στους αστυνομικούς πως από τον φόβο της έκρυψε την εγκυμοσύνη της από την μητέρα της με την οποία μένει μαζί, γέννησε μόνη της στην μπανιέρα του σπιτιού της, έκοψε με ψαλίδι τον ομφάλιο λώρο, τύλιξε το μωρό σε σεντόνι, το έβαλε σε σακούλα και το πέταξε. 

Μια από τις φίλες της 22χρονης αποκάλυψε στην εκπομπή Tatiana Live ότι η νεαρή κοπέλα δεν είχε πει σχετικά με την εγκυμοσύνη, κι όταν το έλεγε δεν την πίστευε κανείς, ενώ δύο μέρες πριν δημοσιοποιηθεί το περιστατικό, η νεαρή φοιτήτρια της έστειλε μήνυμα ενημερώνοντάς την αρχικά ότι ήταν έγκυος και στη συνέχεια ότι γέννησε και άφησε το μωρό στον γιατρό.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ