Η στιγμή που ένα πιτ-μπουλ άρπαξε μια γυναίκα από το παπούτσι και δεν την άφηνε

Το περιστατικό καταγράφηκε σε ερασιτεχνικό βίντεο.

 


Article featured image
Article featured image

Μια ιδιαίτερα σοκαριστική στιγμή έζησε γυναίκα επιβάτης του μετρό της Νέας Υόρκης, όταν πίτμπουλ, το οποίο βρισκόταν στο βαγόνι μαζί με τον ιδιοκτήτη του, την άρπαξε από το παπούτσι και δεν την άφηνε να φύγει.

Στο βίντεο ο σκύλος φαίνεται να τραβά με μανία το παπούτσι της γυναίκας ενώ ο ιδιοκτήτης του προσπαθεί να τον απομακρύνει από εκείνη.   

Το περιστατικό, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε έναν μικρό πανικό μέσα στο βαγόνι, καθώς κάποιοι επιβάτες προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν το πόδι της γυναίκας από το στόμα τους σκύλου ενώ άλλοι έκαναν έντονες παρατηρήσεις και φώναζαν στον ιδιοκτήτη πως δεν δίνει σωστές εντολές στο ζώο. 

Τελικά ο ιδιοκτήτης ακούγεται να λέει στη γυναίκα να βγάλει το παπούτσι της και μόλις εκείνη το κάνει, ο σκύλος το αφήνει από το στόμα του. Στη συνέχεια ωστόσο φαίνεται να το πετά προς τους υπόλοιπους επιβάτες, χτυπώντας έναν άλλον άντρα στο πόδι, εξοργίζοντας ακόμη περισσότερο όσους ήταν παρόντες στο συμβάν. «Δεν λες στο σκύλο σου να απελευθερώσει το παπούτσι», «Θα πας φυλακή και σε αυτόν [τον σκύλο] θα κάνουν ευθανασία», «Φωνάξτε την αστυνομία», είναι μερικά από όσα ακούγονται να λένε οι επιβάτες.   

Σύμφωνα με τον άνθρωπο που τράβηξε το βίντεο, η γυναίκα ήταν εκείνη που επιτέθηκε πρώτη στον άντρα, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να της επιτεθεί ο σκύλος. «Ο σκύλος δεν είναι άγριος. Εκείνη του επιτέθηκε», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά κάποια στιγμή στο βίντεο. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, όσοι σκύλοι δεν είναι υπηρεσίας πρέπει να βρίσκονται μέσα σε κλουβιά μεταφοράς όταν μεταφέρονται με το τρένο ώστε να μην παρενοχλούν άλλους επιβάτες.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει διευκρινιστεί αν ο ιδιοκτήτης το είχε μέσα σε ένα τέτοιο πριν γίνει το περιστατικό. Το βίντεο έχει διχάσει τους χρήστες μες αρκετούς να επικρίνουν τον άνδρα για το χειρισμό του σκύλου και άλλους να θέλουν να μάθουν περισσότερα για το τι προηγήθηκε  

 

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:



 

Πηγή: LIFO


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ