Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας [στις 10:00 ακριβώς]

Οι ανατρεπτικές εξελίξεις στην υπόθεση του διπλού φονικού στον Στρόβολο, η αποκάλυψη ότι ο διάσημος Dj Avicci αυτοκτόνησε και η ιστορική επίσκεψη του Κιμ Γονγκ Ουν στη Νότα Κορέα.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτές είναι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) οι 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Παρασκευή , 27 Απριλίου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 



Η κατάθεση του 33χρονου και τα στοιχεία που ανατρέπουν συνεχώς την υπόθεση

Σε περίεργο γαϊτανάκι εξελίσσεται η υπόθεση του διπλού φονικού στο Στρόβολο την περασμένη εβδομάδα, αφού τα διάφορα στοιχεία που εμφανίζονται συνεχώς περιπλέκουν ακόμη περισσότερο στο σκηνικό.

Καθοριστική χαρακτηρίζεται η σημερινή ημέρα, αφού ο 33χρονος αναμένεται να κληθεί να δώσει νέα κατάθεση, ώστε να ξεκαθαρίσει το ρόλο και την εμπλοκή του.

Ενώ δεν αποκλείεται σήμερα να δώσει δεύτερη κατάθεση και ο 15χρονος γιος των θυμάτων. Η κατάθεσή του θα γίνει παρουσία του δικηγόρου του και ειδικών και αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στις συνθήκες του διπλού φονικού.

Ο 15χρονος αναμένεται να κληθεί και σε αναγνωριστική παράταξη σε μια προσπάθεια να αναγνωρίσει τον 33χρονο ως έναν από τους δύο δράστες.

 

 

Σε αυτοκτονία οφείλεται τελικά ο θάνατος του διάσημου Dj Avicci

Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να υποστηρίζει μέσα από ανακοίνωση της η οικογένεια του διάσημου Σουηδού μουσικού παραγωγού, κατά κόσμον Τιμ Μπέρλινγκ, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός την περασμένη Παρασκευή στη Μουσκάτ, πρωτεύουσα του Ομάν.

Η οικογένεια του δημοφιλούς DJ Avicii, μίλησε σήμερα για την εξάντλησή του καλλιτέχνη από τον φόρτο εργασίας σε μια δήλωση που υποδηλώνει ότι ο θάνατός του ήταν αυτοκτονία.

Η ανακοίνωση μεταδίδεται διεθνώς προκαλώντας αίσθηση καθώς η αυτοκτονία δεν είχε αναφερθεί σαν σενάριο όλες τις προηγούμενες μέρες.

 

 

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έγινε ο πρώτος βορειοκορεάτης πρόεδρος που πάτησε νοτιοκορεάτιο χώμα

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν και ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν άρχισαν σήμερα την ιστορική σύνοδο κορυφής τους ανταλλάσσοντας μια χειραψία με υψηλό συμβολισμό πάνω στη στρατιωτική οροθετική γραμμή που χωρίζει στα δύο την κορεατική χερσόνησο.

Τον Κιμ συνοδεύει η Κιμ Γιο Γιονγκ, αδελφή και έμπιστη σύμβουλός του, καθώς κι ο βορειοκορεάτης αξιωματούχος που είναι αρμόδιος για τις σχέσεις των δύο χωρών. Ο Μουν ήταν πλαισιωμένος από τον επικεφαλής της νοτιοκορεάτικης υπηρεσίας πληροφοριών και τον διευθυντή της προεδρίας.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ