Στη μεγαλύτερη Έκθεση Εργασίας στη Κύπρο συμμετέχει η ICTS

Η ICTS συμμετέχει στη μεγαλύτερη Έκθεση Εργασίας στη Κύπρο, και είναι έτοιμη να δεχθεί στο περίπτερό της όλα τα ενδιαφερόμενα άτομα και εταιρείες για να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις δραστηριότητές της στην Κύπρο και το εξωτερικό και τις  πολλές θέσεις εργασίας και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

 


Article featured image
Article featured image

Η Κύπρος Καριέρα Expo είναι η 1η Ετήσια Έκθεση Εργασίας της Κύπρου. Είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση σταδιοδρομίας και απασχόλησης που διοργανώθηκε ποτέ στην Κύπρο και θα διεξαχθεί στο Κρατικό Εκθεσιακό Κέντρο Κύπρου στη Λευκωσία στις 5-6 Μαΐου 2018. Οι αιτήσεις εργασίας και σύντομες συνεντεύξεις θα διεξαχθούν επίσης κατά τη διάρκεια της Έκθεσης.

Οι εταιρίες ICTS Airports Security & ICTS Cyprus είναι θυγατρικές-μέλη του ομίλου ICTS Europe Group, του κορυφαίου ειδικού παγκοσμίως  στον τομέα των υπηρεσιών ασφαλείας,  προστασίας ζωής και περιουσίας στο δημόσιο καθώς και στον ιδιωτικό τομέα, για πάνω από 30 χρόνια. Οι εταιρίες ICTS Airports Security & ICTS Cyprus, δραστηριοποιoύνται στην Κύπρο από το 2009 παρέχοντας υπηρεσίες ασφαλείας σε αεροπορικές εταιρείες, αεροδρόμια, λιμενικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις, μαρίνες και άλλους οργανισμούς τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες: 24 505222


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ