«Ανακαλύψαμε» πώς θα κάνεις το γάμο σου λαμπερό και φαντασμαγορικό [χωρίς τρέξιμο]

Αν ετοιμάζεις ήδη τη γαμήλια τελετή και το πάρτι του γάμου σου τότε, σίγουρα, πρέπει να διαβάσεις αυτό εδώ το άρθρο.

 


Article featured image
Article featured image

Μιλώντας κατά καιρούς με ζευγάρια φίλων που έχουν παντρευτεί (πρόσφατα), για το τι είναι αυτό που τους έμεινε από την ημέρα τους γάμου τους, όλοι, ή σχεδόν όλοι, θυμούνται το πάρτι που ακολούθησε μετά την εκκλησία και φυσικά τις όμορφες και πολύ τρελές στιγμές που πέρασαν μαζί με τους φίλους και την οικογένειά τους.

Άλλωστε, αυτό δεν είναι ο γάμος; Ένα μεγάλο και λαμπερό πάρτι με αγαπημένους φίλους και συγγενείς για να γιορτάσεις τη νέα σου ζωή με τον καλύτερο και τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο.

«Δεν χρειάζονται πάρα πολλά, καλή μουσική, νόστιμο φαγητό και φυσικά η απαραίτητη λάμψη για να δώσει αυτό το glam που χρειάζεται το πάρτι για να πάρει φωτιά», λέει η Έλενα που παντρεύτηκε πριν 3 μήνες και ακόμη θυμάται την εντυπωσιακή τους είσοδο στο πάρτι και όλα όσα ακολούθησαν μέχρι το ξημέρωμα. «Αυτό που ακόμη σκέφτομαι και χαμογελάω όμως, ήταν η αίσθηση που είχα όταν άρχισαν τα πυροτεχνήματα. Ήταν μαγικό. Παρατηρούσα το δέος και τα χαμόγελα στα πρόσωπα των καλεσμένων και ένιωθα σαν πραγματική πριγκίπισσα», συνεχίζει.





 

Το ίδιο σκηνικό περιγράφει και η Νίκη, η οποία παντρεύτηκε με τον σύζυγό της πριν 1 χρόνο σε έναν όμορφο κήπο, λίγο έξω από τη Λευκωσία. «Όλα ήταν τέλεια, πραγματικά, αυτό όμως που συζητάμε μέχρι και σήμερα ήταν τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που έσκαγαν στον αέρα και έκαναν τη βραδιά να μοιάζει παραμυθένια. Για να είμαι ειλικρινής, όταν μου πρότειναν στην αρχή να βάλω πυροτεχνήματα στο γάμο μου, ήμουν κάπως διστακτική. Ένιωθα ότι μπορεί να ήταν υπερβολικό. Είχα λάθος. Η βραδιά του γάμου σου πρέπει να είναι όσο πιο ξεχωριστή γίνεται και τίποτα δεν είναι υπερβολικό, αν αρέσει σ’ εσένα».

Ο Μάριος και η Κυριακή, βγάζουν το άλμπουμ με τις φωτογραφίες του γάμου τους και μας δείχνουν με περηφάνια το πάρτι. «Βλέπεις πόσο όμορφα ήταν, είχε κάτι από βασιλικό γάμο. Την ώρα που διασχίζαμε τον διάδρομο για να φτάσουμε στο κέντρο της αίθουσας και άναβαν διαδοχικά τα πυροτεχνήματα ήταν απίστευτο το συναίσθημα. Στο κάτω-κάτω, δεν είναι και κάτι που το ζεις καθημερινά».

 



Τι επιλογές έχουν, όμως, τα ζευγάρια στην Κύπρο; Και πόσο προσιτό είναι να έχει κάποιος πυροτεχνήματα στο γάμο του; Δεν είναι επικίνδυνο; Και πόσο εφικτό είναι να χρησιμοποιηθούν σε κλειστές αίθουσες; 

Ο κος Νίκος Πύργου, συνιδιοκτήτης της Pyrgos Fireworks, της μεγαλύτερης εταιρείας εισαγωγής και τοποθέτησης πυροτεχνημάτων στην Κύπρο, μίλησε στη CITY για όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τα πυροτεχνήματα.

 

​Τι επιλογές έχουν τα ζευγάρια στην Κύπρο;

Οι επιλογές είναι πολλές. Ας ξεκινήσουμε με τα πυροτεχνήματα εξωτερικού χώρου. Έχουμε πυροτεχνήματα σκηνής που το ύψος τους φτάνει τα έξι μέτρα, οπότε φαντάζεστε πόσο εντυπωσιακό μπορεί να γίνει το θέαμα. Οφείλω να αναφέρω ότι είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της παγκοσμίου φήμης εταιρείας πυροτεχνημάτων και ειδικών εφέ Le Maitre. Τα πυροτεχνήματα Le Maitre είναι τα μόνα με πιστοποιητικό ασφάλειας CE και είναι τόσο λαμπερά που είναι κατάλληλα και για πυροδότηση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πάρα πολλά ζευγάρια τα επιλέγουν για την έξοδο από την εκκλησία ή την είσοδο τους στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου. Τώρα που ο καιρός ανοίγει και η μέρα μεγαλώνει, δεν χρειάζεται να τους προβληματίζει η ερώτηση «μα είναι ακόμα μέρα, θα φαίνονται;». Σας διαβεβαιώνω ότι είναι εξίσου εντυπωσιακά και την ημέρα! Διαθέτουμε επίσης και πυροτεχνήματα που έχουν διάρκεια μέχρι ένα λεπτό και ένα λεπτό είναι πολύς χρόνος.



Τι γίνεται αν η δεξίωση ή το πάρτι γίνει σε εσωτερικό χώρο;

Η Pyrgos Fireworks έχει τη λύση. Πυροτεχνήματα άοσμα και άκαπνα με μικρότερο ύψος για ευνόητους λόγους.  Τα εναέρια πυροτεχνήματα τώρα είναι η απόλυτη μαγεία. Φανταστείτε 154 πυροτεχνήματα διαφόρων χρωμάτων και σχημάτων να χορεύουν στον ουρανό για τρία ολόκληρα λεπτά πάνω από το ζευγάρι και τους καλεσμένους, που παρακολουθούν το θέαμα με δέος. Και αυτό είναι το «μικρότερο» πακέτο μας. Πέρα από τις δύο πιο πάνω επιλογές, αρκετά ζευγάρια επιλέγουν τον καταρράκτη σιντριβανιών. Σε μια ειδική κατασκευή με τα πυροτεχνήματα Le Maitre, δημιουργείται ένας φωτεινός καταρράκτης έξι μέτρων, που εντυπωσιάζει τους πάντες. Άλλη μια επιλογή είναι τα μηχανήματα σιντριβανιών. Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα πυροτεχνήματα ελέγχονται από μια κεντρική κονσόλα και μπορούν να «παίξουν» όσες φορές χρειαστεί με διαφορετική σειρά, ακόμα και στο ρυθμό της μουσικής. Είναι μια νέα πρωτοποριακή τεχνολογία που η Pyrgos Fireworks έχει φέρει στην αγορά της Κύπρου και η οποία κερδίζει συνεχώς τις εντυπώσεις.

Η Pyrgos Fireworks πέρα από τα πιο πάνω βασικά προϊόντα μπορεί να εμπλουτίσει ένα γάμο ή μια εκδήλωση με ειδικά εφέ όπως φλεγόμενα γράμματα/λογότυπα, πίδακες σιντριβανιού, κομφετί, χαμηλό καπνό και εκρηγνυόμενα μπαλόνια. Όλα τα προϊόντα αναλυτικά μπορείτε να τα βρείτε στο www.pyrgosfireworks.com.

 



 

Τι επιλογές υπάρχουν στα χρώματα;

Στα πυροτεχνήματα σκηνής πέρα από τα κλασικά χρώματα χρυσό και λευκό, η Pyrgos Fireworks πρωτοπορεί και διαθέτει και χρωματιστά! Στα εναέρια οι επιλογές χρωμάτων είναι πάρα πολλές.

 

Είναι ασφαλής η χρήση πυροτεχνημάτων;

Τα πυροτεχνήματα είναι η δουλειά μας εδώ και 40 ολόκληρα χρόνια. Όταν λέμε «όταν σκέφτεσαι πυροτεχνήματα, σκέφτεσαι Πύργος» δεν είναι τυχαίο. Από την πρώτη κιόλας μέρα, η ασφάλεια των πελατών μας είναι πάνω από όλα! Διαλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή τα προϊόντα μας. Είμαστε η μόνη εταιρεία πυροτεχνημάτων στην Κύπρο που εισάγει και αποθηκεύει νόμιμα επώνυμα ποιοτικά επίγεια πυροτεχνήματα (Le Maitre) με την σήμανση CE, ενώ τα εναέρια πυροτεχνήματα είναι εισαγμένα από Ευρωπαίους κατασκευαστές από Ιταλία και Γαλλία. Επίσης, όλα τα πυροτεχνήματα που χρησιμοποιούμε είναι πρόσφατα εισαγμένα. Πριν την τοποθέτηση και τη χρήση των πυροτεχνημάτων διενεργούνται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι σε στενή συνεργασία με τον ιδιοκτήτη του χώρου.

 

Ποια είναι η ομάδα της Pyrgos Fireworks;

Είμαστε περήφανοι που αυτή τη στιγμή που μιλάμε η Pyrgos Fireworks διαθέτει τη μεγαλύτερη ομάδα πυροδοτών και πυροτεχνουργών στην Κύπρο, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι και αδειούχοι / προσοντούχοι για αυτό το σκοπό από το Τμήμα Μεταλλείων, το οποίο είναι νομικά υποχρεωτικό. Αυτό εξασφαλίζει πρώτον και πιο βασικό την απόλυτη ασφάλεια σε κάθε πυροδότηση αλλά και δεύτερον τη δυνατότητα εξυπηρέτησης πολλών γάμων / εκδηλώσεων σε ολόκληρη την Κύπρο.

 

Πόσο προσιτό είναι να έχει κάποιος πυροτεχνήματα στον γάμο του;

Για τα επίγεια πυροτεχνήματα, για τα οποία δεν χρειάζεται ειδική άδεια (παρά μόνο αδειοδοτημένος χειριστής, συναίνεση του ιδιοκτήτη του χώρου και νόμιμα εισαγμένα πυροτεχνήματα με πιστοποίηση ασφάλειας CE) οι τιμές ξεκινούν από 150 ευρώ. Για τα εναέρια χρειάζεται ειδική άδεια, το κόστος της οποίας ανέρχεται στα ευρώ 273 και το ζευγάρι μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε διάφορα πακέτα σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του.

«Ο κόσμος μαγεύεται από τα πυροτεχνήματα και αυτό πλέον είναι δεδομένο. Δίνουν άλλη χάρη στην εκδήλωση, μια μαγεία, κάτι παραμυθένιο. Με όλα τα ζευγάρια που μιλάμε κατά καιρούς, αυτό μας λένε. Και το βλέπεις στα μάτια τους την ώρα που διηγούνται στιγμές από τα πυροτεχνήματα. Ο γάμος είναι μία από τις ομορφότερες και πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή ενός ζευγαριού, αξίζει να τη ζήσει όσο πιο ξεχωριστά γίνεται», λέει κλείνοντας ο κ. Πύργου.

 



 

#TRIVIA

- Η Pyrgos Fireworks είναι παρούσα με εντυπωσιακά show πυροτεχνημάτων στις μεγαλύτερες πολιτιστικές εκδηλώσεις της Κύπρου με πιο πρόσφατη αυτή του Pafos 2017.

- Οι μεγαλύτεροι οργανισμοί έχουν εμπιστευτεί την Pyrgos Fireworks για να κάνουν τις εκδηλώσεις τους εντυπωσιακές.

- Η Pyrgos Fireworks μπορεί να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε εκδήλωση και να την κάνει αξέχαστη! Πάρτι γενεθλίων, προτάσεις γάμου, εταιρική επέτειος, Πάρτι προσωπικού, συναυλίες, παραστάσεις, Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις, Καρναβάλι, θεματικές εκδηλώσεις, κλπ.

- Νιώστε λίγη από τη μαγεία και βρείτε όλες τις πληροφορίες που θέλετε στην ιστοσελίδα www.pyrgosfireworks.com, στη σελίδα στο Facebook Pyrgos Fireworks και στο κανάλι της Pyrgos Fireworks στο YouTube

 

SPONSORED CONTENT 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ