Γιατί να κλειδώσει κάποιος το κεφάλι του σε κλουβί;

Η ανθρώπινη ευρηματικότητα δεν έχει όρια, ο Ρώσος όμως για τον οποίο θα διαβάσεις παρακάτω έχει ξεπεράσει με τη φαντασία του κάθε όριο σε σχέση με τις πρακτικές κοψίματος του καπνίσματος.

 


Article featured image
Article featured image

Η είδηση δεν είναι πρόσφατη, αλλά τα τσακάλια στα Μικροπράγματα τώρα τη «μυρίστηκαν» εξ ου και της έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία να γίνει viral όπως της αξίζει.

Αυτός ο τύπος από τη Ρωσία κλείδωσε το κεφάλι του σε ένα κλουβί για να κόψει το κάπνισμα. Η γυναίκα του είναι η μόνη που έχει το κλειδί και του ανοίγει μόνο για να μπορέσει να φάει.

Σύμφωνα με το τουρκικό haber7, επρόκειτο για τον Ibrahim Yücel, απ’ την Κιουτάχεια, ένας πατέρας 42 ετών τότε, που εργάζεται ως τεχνικός σε δημόσιο ίδρυμα.

 



Δήλωσε ότι έκανε δύο πακέτα την ημέρα απ’ τα 20 του και είπε ότι εμπνεύστηκε το κλουβί από χαλκό το οποίο έφτιαξε απ’ το κράνος της μοτοσικλέτας. Και το έβαλε στο κεφάλι του.

Κλειδώνεται κάθε πρωί που ξυπνά και δίνει το κλειδί στην γυναίκα του για να πάει στη δουλειά, χωρίς να έχει τον πειρασμό του τσιγάρου (ναι, πήγαινε έτσι στη δουλειά).

 



Η γυναίκα του είπε πως στην αρχή ντρέπονταν πάρα πολύ που ο άντρας της φορούσε το κλουβί, αλλά μετά τον υποστήριξε όταν είδε πόσο ζεστά είχε πάρει το ζήτημα του κοψίματος του τσιγάρου.

 



«Προσπαθώ να το κόψω από τότε που πέθανε ο πατέρας μου από καρκίνο του πνεύμονα» δήλωσε, «αλλά κάθε φορά το ξαναρχίζω».

 



Όταν έγινε είδηση το 2013, ο Ibrahim Yücel ορκίστηκε στην οικογένειά του, τον Αλλάχ και το Κοράνι πως θα κόψει το κάπνισμα για πάντα -δεν υπάρχει πουθενά στο ίντερνετ το τι απέγινε, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε πως τα κατάφερε.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ