Ιδιοκτήτης εστιατορίου κόβει μπριζόλες μπροστά σε ομάδα vegan διαδηλωτών

Δεν έχω πρόβλημα με τους κρεατοφάγους, φτάνει να μην προκαλούν. Ή μήπως όχι;

 


Article featured image
Article featured image

Μια περίεργη και κάπως τραγελαφική ιστορία εκτυλίχθηκε προ ημερών έξω από ένα εστιατόριο στο Τορόντο του Καναδά, την ώρα που μία ομάδα vegan διαδήλωνε κατά του ιδιοκτήτη γιατί δεν προσθέτει στο μενού του μπριζόλα για χορτοφάγους.

Οι διαδηλωτές μάλιστα έγραψαν μερικά από τα αιτήματά τους στο πεζοδρόμιο με κιμωλίες, και κρατώντας πλακάτ ζητούσαν να τους συμπεριφέρονται ισάξια. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ο οποίος μάλλον έχει μια πολύ ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, έριξε νερό στο πεζοδρόμιο για να σβήσει όσα είχαν γράψει και ακολούθως πήρε ένα μεγάλο κομμάτι κρέας από ελάφι και άρχισε να το κόβει σε μπριζόλες μπροστά τους.

Ευτυχώς για όλους, τα πράγματα παρέμεινα σε πολιτισμένο επίπεδο με την αστυνομία να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, όταν έφτασε στο σημείο έπειτα από λίγη ώρα.

Εκπρόσωπος του εστιατορίου «Antler» διευκρίνισε πάντως με email, ότι η ταυτότητα του μαγαζιού είναι γνωστή σε όλη την πόλη και αυτό που θέλουν είναι να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς παρεμβολές.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ