Είστε έτοιμοι για τη μεγάλη συναυλία των Πυξ Λαξ στην Κύπρο;

Ένα ταξίδι στα εφηβικά μας χρόνια.

 


Article featured image
Article featured image

Οι Πυξ Λαξ επιστρέφουν για να γιορτάσουν στην Κύπρο τα 30 απίστευτα μουσικά τους χρόνια από την ίδρυσή τους. Έρχονται από το παρελθόν, φέρνοντας άπειρη αγάπη για να την προσφέρουν στο μέλλον, μέσα από μια μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στους χιλιάδες οπαδούς τους.

Τη συναυλία-αναδρομή στα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, παρουσιάζει η Μπύρα ΑΛΦΑ και θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουλίου, στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό... γιατί, «οι παλιές αγάπες» δεν χάνονται ποτέ και επιστρέφουν όταν τις χρειαζόμαστε, για να μας δώσουν ξανά ζεστασιά και φως!

Τα 30 χρόνια από την ίδρυση του γκρουπ είναι σίγουρα μια αφορμή για γιορτή! Μια γιορτή με τη συμμετοχή αυτών που ανέδειξαν τους Πυξ Λαξ, σε ό,τι ήταν, είναι και θα είναι για την ελληνική μουσική σκηνή. Το όνομά τους στα αρχαία ελληνικά, σημαίνει «με κλωτσιές και με μπουνιές». Έτσι εισέβαλαν στα μουσικά δεδομένα της εποχής, και άλλαξαν για πάντα την ελληνική μουσική. Με ορμή και πάθος ενός μαχητή, μοναχικού στην αρχή αλλά με ένα ολόκληρο στρατό φανατικών οπαδών μέχρι και σήμερα!

Φίλιππος Πλιάτσικας, Μπάμπης Στόκας, Παναγιώτης Σπυρόπουλος στην ηλεκτρική κιθάρα, Δήμητρα Καραμπεροπούλου στο ακορντεόν, Γιώργος Γιαννόπουλος στα τύμπανα και Νίκος Γιαννάτος στο μπάσο, θα βρεθούν στη σκηνή που θα στηθεί στο Τσιρείο στάδιο, για μια μαγευτική μουσική βραδιά κάτω από τα αστέρια! «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις», «ανόητες αγάπες», «μοναξιά μου όλα», «μια συνουσία μυστική», «πούλα με», «δεν θα δακρύσω πια για σένα», «οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο», «λένε για μένα», «τι είναι αυτό που μας ενώνει» είναι μόνο μερικές από τις επιτυχίες που θα απολαύσουν οι χιλιάδες οπαδοί του πολυαγαπημένου γκρουπ στη Λεμεσό.

 



Τη συναυλία διοργανώνει η Moonlight Show Productions.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στο www.tickethour.com.cy, με κυμαινόμενες τιμές από €18 για την αρένα έως €25 για τις κερκίδες.



Εισιτήρια επίσης διατίθενται στα ακόλουθα σημεία:

• Λευκωσία: ΟΚΤΑΓΩΝΟ (22492358), KEMANES Print Shop (22750775)

• Λεμεσός: Musical Paradise (25324025), 1868 La Boite De Chocolat (25878378)

• Λάρνακα / Αγία Νάπα: Acapella (24664165)

• Πάφος: Περίπτερο Άντρος (26953820), Περίπτερο Time Out -Χλώρακα (26949522)

•  ACS Courier

 

Χορηγός Επικοινωνίας της συναυλίας ο SUPER FM.

Υποστηρικτές η Cobalt Aero, KEMANES Print Shop και Crazy Mouse.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 77 77 70 40 και 99 544177


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ