H Adele γιόρτασε τα 30 της ως Ρόουζ από τον Τιτανικό

Το λες και μακάβριο θέμα για πάρτι γενεθλίων.

 


Article featured image
Article featured image

Ωστόσο, η διάσημη τραγουδίστρια δεν μας έχει συνηθίσει να ακολουθεί στερεότυπα και συνηθισμένες συμπεριφορές, οπόταν το πάρτι των γενεθλίων της για τα πρώτα άντα δεν θα μπορούσε να ήταν κάτι «κανονικό».

Η Adelle δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από τη βραδιά του πάρτι, στις οποίες απεικονίζεται ντυμένη ακριβώς όπως η Κέιτ Γουίσλετ στον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία του Τιτανικού, κατέβηκε τις σκάλες όπως εκείνη ενώ κάποια στιγμή φόρεσε ακόμη και το χαρακτηριστικό σωσίβιο. 

Στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες της, αφού ευχαρίστησε πρώτα φίλους και συγγενείς, στη συνέχεια άρχισε να επαινεί τον Donald Glover (aka Childish Gambino) για την κυκλοφορία του «This Is America».

 



 

«Dirty 30! Δεν είμαι σίγουρη τι θα κάνω στα επόμενα 30 χρόνια καθώς υπήρξα απερίγραπτα ευλογημένη μέχρι σήμερα. Σας ευχαριστώ όλους που ήσασταν δίπλα μου τα τελευταία 11 χρόνια. Την οικογένεια και τους φίλους μου που διασκέδασαν με την μανία μου για τον Τιτανικό.  Ήταν η καλύτερη βραδιά της ζωής μου. Ορίστε μερικές φωτογραφίες. Είμαι εντελώς κομμάτια, δεν ξέρω αν θα καταφέρω να βγω ξανά από το σπίτι! ΥΓ. Childish Gambino, πώς στην ευχή βρίσκεις το χρόνο να μας προσφέρεις τόση τελειότητα σε τόσα επίπεδα; Σε λατρεύω», έγραψε η 30χρονη τραγουδίστρια. 

 




 

Με πληροφορίες από LIFO


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ