Εταιρεία ανακαίνισε κατοικία στην Κύπρο για οικογένεια με οικονομικά προβλήματα

Στηρίζοντας τη δράση του Τμήματος Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, το προσωπικό και η διεύθυνση της εταιρείας MSD στην Κύπρο, ανακαίνισαν κατοικία στην οποία θα φιλοξενηθεί οικογένεια με οικονομικά προβλήματα.

 


Article featured image
Article featured image

Ένα νέο, ζεστό σπιτικό, το οποίο προσφέρει συνθήκες ασφαλούς και αξιοπρεπούς διαβίωσης, απέκτησε τετραμελής οικογένεια από τη Λευκωσία.

Η μετακόμιση στο καινούργιο σπίτι έγινε πραγματικότητα χάρη στη σημαντική συνεισφορά της φαρμακευτικής εταιρείας MSD στην Κύπρο, η οποία στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει, στηρίζει διαχρονικά το κοινωνικό έργο και τις δράσεις του Τμήματος Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού (ΚΕΣ). Μέλη της διεύθυνσης και του προσωπικού της εταιρείας, υπηρετώντας τη βασική αρχή «προσφέρω για τον συνάνθρωπό μου», ανέλαβαν την πρωτοβουλία να ανακαινίσουν μια κατοικία, σε συνεργασία με το Τμήμα Νέων του ΚΕΣ, που μέχρι πρόσφατα ήταν ακατοίκητη με σκοπό αυτή να μπορεί να φιλοξενήσει την τετραμελή οικογένεια.

Η δράση περιλάμβανε την αναδιαμόρφωση βασικών εσωτερικών χώρων του σπιτιού, επιδιορθώσεις καθώς και άλλες εργασίες. Τα μέλη της MSD στην Κύπρο αγκάλιασαν θερμά την προσπάθεια αυτή και εργάστηκαν ακούραστα για την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του παιδικού και κυρίως υπνοδωματίου, του καθιστικού και τη διαμόρφωση μικρού κήπου. Με αισθήματα χαράς και συγκίνησης τα μέλη της οικογένειας μετακόμισαν στο νέο τους σπιτικό ευχαριστώντας από καρδιάς τους ανθρώπους της MSD στην Κύπρο και του Τμήματος Νέων του ΚΕΣ για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της MSD Κύπρου και Μάλτας, κ. Jacqueline Αναστασιάδη, μετά την ολοκλήρωση του έργου και την παράδοση της εν λόγω κατοικίας στην τετραμελή οικογένεια, ευχαρίστησε το Τμήμα Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού για τη συνεργασία και τη δυνατότητα που έδωσε στην εταιρεία να βοηθήσει έμπρακτα, γι’ ακόμη μια φορά, δυσπραγούντες συνανθρώπους μας. Η κ. Αναστασιάδη, επισήμανε, ταυτόχρονα, ότι οι εργαζόμενοι στην MSD στην Κύπρο αισθάνονται ιδιαίτερα περήφανοι που έλαβαν μέρος σε μια δράση η οποία είχε ως βασικό στόχο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των μελών μιας οικογένειας, δίνοντάς τους την ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον.

Εκ μέρους του Τμήματος Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, η Πρόεδρος κ. Βανέσσα Κυπριανού, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την MSD στην Κύπρο, τονίζοντας ότι οι ευπαθείς ομάδες πληθυσμού χρειάζονται στήριξη για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ