Το όμορφο σημείωμα ενός Ε/κ σε έναν Τ/κ πάνω στο αυτοκίνητό του

Αυτή, είναι η Κύπρος που θέλουμε.

 


Article featured image
Article featured image

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να βιώνουμε μια μεγάλη εσωστρέφεια και εθνικοποίηση των πάντων, αντιμετωπίζοντας ακραία ρατσιστικές και βίαιες συμπεριφορές, ωστόσο, κάπου ανάμεσα στον ευρύτερο σκοταδισμό που μας έχει περικυκλώσει με πρόφαση την πατρίδα και το έθνος, ξεπροβάλλει που και που λίγο φως, για να μας θυμίζει ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα.

Ελπίδα για να ζήσουμε κάποτε όλοι μαζί ειρηνικά και αρμονικά, σε ένα νησί, μια πατρίδα, χωρίς σύνορα και σημεία ελέγχου.

Αυτό το δρόμο έδειξε με την κίνησή του ένας Ελληνοκύπριος συμπατριώτης μας, ο οποίος σε μία βόλτα του στη Λευκωσία εντόπισε σταθμευμένο αμάξι με τουρκοκυπριακές πινακίδες. Πριν το προσπεράσει, έκανε μια στάση αφήνοντας ένα σημείωμα όπου έλεγε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω το αυτοκίνητό σας εδώ. Αυτή είναι η Κύπρος που όλοι ονειρευόμαστε, όπου όλοι οι Κύπριοι θα ζούμε ενωμένοι και ευτυχισμένοι. Μια Κύπρος, Bir Kibris.

Το σημείωμα κοινοποίησαν στο Facebook, οι ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου οι οποίοι έγραψαν, «Μετά από μια υπέροχη νύχτα, επιστρέφοντάς στο αυτοκίνητό μας βρήκαμε αυτό το σημείωμα. Τα λόγια του έκαναν τη νύχτα μας ακόμη πιο ξεχωριστή».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ