Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στην Κύπρο παρέα με του Boğaz Musique [και την Ελλοπία]

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου, στο Σκαλί Αγλαντζιάς.

 


Article featured image
Article featured image

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης Λευκωσίας, στο πλαίσιο των πολιτιστικών της δραστηριοτήτων, διοργανώνει μεγάλη συναυλία  με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους Boğaz Musique  την Παρασκευή 8 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς.

Συμμετέχει η ΕΛΛΟΠΙΑ με τους  Δημήτρη Μακρή και Δημήτρη Φανή.

Τα καθαρά έσοδα θα κατατεθούν στο Ταμείο Αλληλεγγύης της Ομοσπονδίας το οποίο στηρίζει οικογένειες  με σοβαρά προβλήματα υγείας και οικονομικά προβλήματα. «Των φίλων τα σπίτια» είναι ο τίτλος του νέου δίσκου της Ελένης Τσαλιγοπούλου και ταυτόχρονα ο τίτλος των καλοκαιρινών παραστάσεών της σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο. Το νέο και πολυαναμενόμενο αυτό άλμπουμ ήρθε μέσα από συναντήσεις που είχε η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τους πιο αγαπημένους φίλους της καλλιτέχνες, φίλους παλιούς που έχουν μοιραστεί μαζί στα χρόνια έμπνευση, δημιουργία και χαρά, αλλά και με νεότερους στην παρέα, ήδη αγαπημένους, ταλαντούχους και αξιόλογους. Και κάπως έτσι, με σπιτική ζεστασιά, όμορφα ξενύχτια και απόλυτα φιλική διάθεση προέκυψε μία σειρά τραγουδιών που θα κρατούν και σε εμάς την καλύτερη παρέα από εδώ και πέρα.

Αυτά ακριβώς τα τραγούδια θα παρουσιάσουν η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique στις 8 Ιουνίου στο Σκαλί Αγλατζιάς, επιδιώκοντας η ίδια ζεστασιά, η θαλπωρή και η χαρά της κοινής γιορτής να μεταφερθεί από τη σκηνή σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους τους σε όλη την Κύπρο.

Στην συναυλία συμμετέχει η ΕΛΛΟΠΙΑ με τους παλιούς γνώριμους,  Δημήτρη Φανή και Δημήτρη Μακρή, που θα μας ταξιδέψουν μέσα από την μουσική και τα τραγούδια, με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο και  τις μοναδικές  τους ερμηνείες.   

Το αποτέλεσμα θα είναι μια μαγική συναυλία. Μια βραδιά,  που το τέλος της θα μας βρει όλους μία παρέα και θα αφήνει μία τόσο όμορφη και ζεστή αίσθηση όσο μία αξέχαστη συνάντηση με τους πιο αγαπημένους φίλους!



Η συνέχεια επί σκηνής: Παρασκευή 8 Ιουνίου στις 8:30μ.μ, Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς

 

Είσοδος: €10

Προπώληση Εισιτηρίων: Περίπτερο Οκτάγωνο

Εκπαιδευτικό Κέντρο Diktyohub,Στασίνου 23, Εγκωμη, τηλ. 22 255025

Σύνδεσμοι Γονέων σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Λευκωσίας

Γραφεία Ομοσπονδίας, στον 1ον Όροφο στο Λύκειο Δασούπολης

Μέγας Χορηγός: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Χορηγός Αερομεταφορών: Cobalt

Χορηγός Επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο

Υποστηρικτής: Δήμος Αγλαντζιάς

Management/ Παραγωγή: PROSPERO, www.prospero.com.gr

Χορηγοί: Εκπαιδευτικό κέντρο Diktyohub, ΑΗΚ, ΜΤΝ , Cuccina Cuccina, Lois builders, Ford, Medlife, ξενοδοχείο Semeli, Ταβέρνα Ζανέτος, Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, SynergiaMedia, H. Loizides

Πληροφορίες: 99650187/ 22 665600


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ