Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας [στις 10:00 ακριβώς]

Ο αναβρασμός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τις αλλεπάλληλες κλήσεις για κατάσβεση πυρκαγιών. Η συνάντηση του Μαρκ Ζούγκερμπεργκ με εκπροσώπους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με το σκάνδαλο της βρετανικής εταιρείας Cambridge Analytica. Και η αποκάλυψη των στοιχείων του 81χρονου ο οποίος κατηγορείται για την αποπλάνηση ενός 13χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτές είναι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) οι 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Τρίτη 22 Μαΐου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 

 

Τρεις διαφορετικές κλήσεις για φωτιά έλαβε η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε λιγότερο από ένα 24ωρο   

Related image

Πυρκαγιά σε εστιατόριο, το οποίο βρίσκεται στην κοινότητα Μουταγιάκας, Επαρχίας Λεμεσού, σημειώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα. Η πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στο φουγάρο ψησίματος και επεκτάθηκε στην οροφή της κουζίνας, τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 05:30.

Επίσης, η ώρα 13.05 χθες η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε άγρια βλάστηση σε δύσβατη περιοχή παρά το χωριό Πάχνας της Επαρχίας Λεμεσού. Νωρίτερα, χθες, στις 14:01 η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε αποκαλάμες, άγρια βλάστηση και αριθμό ελιών παρά το χωρίο Ψιμολόφου.

 

 

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο ιδρυτής του Facebook

Image result for mark zuckerberg

Συνάντηση με εκπροσώπους του ευρωκοινοβουλίου θα έχει σήμερα ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και ειδικότερα το σκάνδαλο της βρετανικής εταιρείας Cambridge Analytica, η οποία απέκτησε πρόσβαση στα στοιχεία 87 εκατομμυρίων χρηστών του Facebook για να προωθήσει την προεκλογική καμπάνια του προέδρου Τραμπ στις ΗΠΑ.

Η συνάντηση του επικεφαλής της Facebook, με τους ευρωβουλευτές θα μεταδοθεί απευθείας μέσω του Ιντερνετ, ανακοίνωσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Τον περασμένο μήνα ο Ζάκερμπεργκ έδωσε κατάθεση ενώπιον του Κογκρέσου των ΗΠΑ για τα θέματα αυτά.

 

 

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 81χρονου δράστη, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος ανήλικης. 

Πρόκειται για τον Βοϊτσίδη Χαράλαμπο του Ναούμ και της Μάλαμας, γεν. 1937 στη Θεσσαλονίκη. Όπως είχε γίνει γνωστό, ο 81χρονος δράστης ασελγούσε κατ' εξακολούθηση σε βάρος του 13χρονου σήμερα κοριτσιού (11χρονου τότε) από το 2016 έως τον Δεκέμβριο του 2017, έναντι χρηματικών ποσών. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ ο κατηγορούμενος, συνταξιούχος λογιστής, συνελήφθη το Σάββατο σε εκτέλεση εντάλματος των ανακριτικών Αρχών της Θεσσαλονίκης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ