Γιατί η Αστυνομία Κύπρου επιτρέπει την «παραβίαση» του ορίου ταχύτητας;

Τι συμβαίνει;

 


Article featured image
Article featured image

Όντως, κάτι συμβαίνει, μόνο που δεν είναι αυτό που ίσως έχετε φανταστεί.

Αυτή τη φορά, η Αστυνομία Κύπρου μάς επιτρέπει να παραβιάσουμε το όριο ταχύτητας, ενώ μαζί μας το παραβιάζει και αυτή θέλοντας να στείλει ένα ηχηρό και δυνατό μήνυμα.

Το Σάββατο 02 Ιουνίου στις 8:30 π.μ. στο Εθνικό Πάρκο Αθαλάσσας, τρέχουμε για τα παιδιά. Το International Police Association Κύπρου, σε συνεργασία με τον Όμιλο Folli Follie Κύπρου διοργανώνουν μαραθώνιο για τα δικαιώματα των παιδιών.

Η Αστυνομία Κύπρου, στα πλαίσια του συνεδρίου Μεσογειακών χωρών του International Police Association, που για το έτος 2018 εδρεύει στην Κύπρο, καλεί τους πολίτες να τρέξουν μαζί με μέλη της Αστυνομίας για τον οργανισμό «Hope for Children» CRC Policy Center.

Τρέξτε μαζί μας σε έναν «παιδικό» μαραθώνιο όπου Αστυνομία και πολίτες ενώνουν δυνάμεις!

Μερικά χιλιόμετρα, Μεγάλη η χαρά και η προσφορά…σε μια γιορτή που στόχο έχει την προώθηση και υπεράσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών. Δηλώστε συμμετοχή μέσω της σελίδας του IPA Nicosia στο Facebook (link). Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10 ευρώ. Μέρος των εσόδων θα δοθεί στο ίδρυμα Hope For Children. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφέρονται δωρεάν νερό και φρούτα. Ο κάθε συμμετέχοντας θα λάβει μπλουζάκι με τον αριθμό συμμετοχής του. 

Μετάλλια συμμετοχής θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες, ενώ θα βραβευτούν οι δρομείς που θα καταλαμβάνουν τις τρεις πρώτες θέσεις σε κάθε κατηγορία! Θα δοθούν συνολικά 102 βραβεία.



Ο Μαραθώνιος θα περιλαμβάνει τα πιο κάτω αγωνίσματα:

•  Αγώνας Δρόμου 5 km (Άνδρες / Γυναίκες)

• Αγώνας Δρόμου 10 km (Άνδρες / Γυναίκες)

• Παιδικός Αγώνας Δρόμου 1 km (2 κατηγορίες: ως 12 ετών, 13-16 ετών)

 

Όλοι μαζί, για τα δικαιώματα των παιδιών! Για να έχει το κάθε παιδί την χαρά που του αξίζει.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ