Γονείς με καρότσια, αυτή η είδηση σας ενδιαφέρει!

Έχεις ακούσει για την εκδήλωση «Pimp your stroller!»;

 


Article featured image
Article featured image

Ο ΜΚΟ Birth Forward και το The Family House, με την ευγενική υποστήριξη του δημαρχείου Αγλαντζιάς, διοργανώνουν μια δραστηριότητα για όλη την οικογένεια, το Σάββατο 26 Μαΐου.

Μια ομάδα γονιών, μαζί με τα καρότσια τους, τους μάρσιπους και τα νήπια τους θα περπατήσει για περίπου 30 λεπτά στο Πλατύ Αγλαντζιάς με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και των αρμοδίων στις συνθήκες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι οικογένειες στις πόλεις.

Ο πιο εύκολος τρόπος να κάνουν λίγη άσκηση οι γονείς, αλλά και να μάθουν τα παιδιά για τον κόσμο γύρω τους, είναι να πάνε μια βόλτα στη γειτονιά. Παρόλα αυτά, αρκετές φορές ακόμα και η πιο απλή βόλτα καθίσταται δύσκολη, λόγω του ίδιου του αστικού περιβάλλοντος αλλά και της συμπεριφοράς μας. Ο κάθε γονιός και ο κάθε πεζός ξέρει πόσο εκνευριστικό είναι να προσπαθείς να κάνεις βόλτα σε πεζοδρόμια με σπασμένες πλάκες, να ανεβοκατεβαίνεις στα πεζοδρόμια λόγω των παρκαρισμένων αυτοκινήτων, και να σκύβεις λόγω των δένδρων που κανείς δεν κλαδεύει.

Με την υποστήριξη των Birth & Baby Cyprus και Blooming Baby, η εκδήλωση αυτή έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει με διασκεδαστικό τρόπο το κοινό και να προωθήσει ένα καλύτερο περιβάλλον στις πόλεις για να μπορούν οι οικογένειες (και όχι μόνον) να κάνουν άνετα τις βόλτες τους. Ο οργανισμός Family House θα διαθέσει δωρεάν μπαλόνια για να στολιστούν με χαρούμενα χρώματα τα καρότσια, κάνοντας έτσι την ομάδα μας πιο ορατή σε όλους!

Ο ΜΚΟ Birth Forward παρέχει ενημέρωση και υποστήριξη σε οικογένειες σε όλες τις φάσεις δημιουργίας οικογένειας και ανατροφής παιδιών. To The Family House παρέχει υποστήριξη και καθοδήγηση σε οικογένειες, μέσα από διάφορες εκπαιδευτικές, ενημερωτικές και διασκεδαστικές εμπειρίες.

Σημείο αφετηρίας και τερματισμού είναι η εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα στη λεωφόρο Κυρήνειας. Συνάντηση στις 17:00 με στόχο να ξεκινήσει η πορεία στις 17:15.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε τη σελίδα www.birthforward.com/events ή τηλεφωνήστε στο 96368308.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ