Το Nicosia Mall θα αναβαθμίσει το οδικό δίκτυο της περιοχής

Μια επένδυση ύψους 2,5 εκατομμυρίων.

 


Article featured image
Article featured image

Το νέο εμπορικό ορόσημο της πρωτεύουσας αναμένεται με ανυπομονησία, ενώ προς ολοκλήρωση οδεύει το αναβαθμισμένο οδικό δίκτυο, το οποίο θα διασφαλίσει την ευκολότερη πρόσβαση προς και από το Nicosia Mall.

Έχοντας θέσει ως στόχο τη δημιουργία ενός εμπορικού κέντρου διεθνών προδιαγραφών, η διοίκηση του Nicosia Mall έχει μεριμνήσει, όχι μόνο για την εμπειρία που θα προσφέρει εντός των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεών του, αλλά έχει επίσης αναλάβει την ανάπτυξη μιας σωστής οδικής υποδομής, για να διασφαλίσει την ασφάλεια και  διευκόλυνση των επισκεπτών, επενδύοντας €2.5 εκ.

 

Ολοκλήρωση σε δυο φάσεις

Η αναβάθμιση της οδικής υποδομής περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός δρόμου για τη διέλευση προς το Nicosia Mall και ενός δεύτερου δρόμου που θα χρησιμοποιείται κατά την αναχώρηση από το Mall. Επιπλέον, θα δημιουργηθεί έξοδος στον κυκλοφοριακό κόμβο Ανθούπολης, παρέχοντας πρόσβαση στο Mall.  Τα οδικά έργα θα ολοκληρωθούν σε δύο φάσεις, ενώ σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί, θα παραδοθούν πριν από τα επίσημα εγκαίνια του Nicosia Mall.





Χώροι πρασίνου και περιβαλλοντική συνείδηση

Ακολουθώντας μια σωστή στρατηγική και στοχεύοντας στη διαφοροποίηση, από τα πρώτα βήματα της νέας προσπάθειας, για να ολοκληρωθεί το έργο δόθηκε σημασία στη λεπτομέρεια για τη δημιουργία ενός εμπορικού κέντρου που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, να αξιοποιεί την τεχνολογία και να σέβεται το περιβάλλον. Σε αυτά τα πλαίσια, το Nicosia Mall, πέραν της  κατασκευής ενός ορθολογικά διαμορφωμένου οδικού δίκτυού, έχει επενδύσει στη δημιουργία χώρων πρασίνου, στη βελτιστοποίηση της ενεργειακής κατανάλωσης του Mall και στην επιστράτευση «έξυπνων τεχνολογιών», όπως το Smart Parking.

Έχοντας πετύχει την απόλυτη αρμονία στις κτηριακές του εγκαταστάσεις, η αρχιτεκτονική του Nicosia Mall θα αντιπροσωπεύει την καινοτομία, ενώ θα συνδυάζει έξυπνα τις βέλτιστες πρακτικές στην πράσινη τεχνολογία και θα αγκαλιάζει την ύπαιθρο γύρω της. Η ξεχωριστή προσέγγιση και φιλοσοφία του Nicosia Mall το καθιστά ως τον νέο υποσχόμενο προορισμό.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ