Αυτή είναι η πιο cool δικαιολογία που σκέφτηκε δημόσιος υπάλληλος για να μην πηγαίνει γραφείο

Μη σας μπαίνουν ιδέες.

 


Article featured image
Article featured image

Κατά καιρούς ακούμε διάφορα να συμβαίνουν στο δημόσιο, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που οι γκάφες των δημοσίων υπαλλήλων γίνονται viral και δίνουν λαβές για σχολιασμό.

Αν νόμιζες, όμως, ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στην Κύπρο, τότε μάθε ότι έχεις λάθος, αφού φαίνεται πως η «δημοσιοϋπαλληλίτιδα» είναι μία ασθένεια που υπάρχει σε όλες τις χώρες του κόσμου και προσλαμβάνει μερίδα των εργαζομένων στο δημόσιο.

Εξαιρετικό παράδειγμα, ένας κυβερνητικός αξιωματούχος της Γκουζαράτ στην Ινδία, ο οποίος για να δικαιολογήσει τις απουσίες του από το γραφείο, ισχυρίστηκε πως είναι ο Κάλκι, η 10η ενσάρκωση του θεού Βισνού και επειδή βρίσκεται στη μέση μίας μετάνοιας με σκοπό να αλλάξει την παγκόσμια συνείδηση, δεν μπορεί να πηγαίνει γραφείο.

Ο Ραμεστσάντρα Φεφάρ, επόπτης μηχανικός της SSPA (Sardar Sarovar Punarvasvat Agency) του Ινδικού δημοσίου, όταν έλαβε επιστολή στο σπίτι από την εταιρία του, όπου του ζητούσαν εξηγήσεις για τις απουσίες του, απάντησε το πιο πάνω ενώ πρόσθεσε ότι είναι εξ αιτίας της δικής του μετάνοιας που προέκυψαν όλες οι καλές βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

Το σημείωμα και η απάντηση του υπαλλήλου έκαναν θραύση στα social media. «Ακόμα και αν δεν το πιστεύετε, είμαι όντως η δέκατη ενσάρκωση του Άρχοντα Βισνού και θα το αποδείξω τις επόμενες ημέρες. Συνειδητοποίησα ότι είμαι ο Άβαταρ Κάλκι ενώ ήμουν στο γραφείο μου τον Μάρτιο του 2010. Από τότε έχω θεϊκές δυνάμεις» είπε μιλώντας σε ΜΜΕ από το σπίτι του.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το σημείωμα, ο Φεφάρ έχει εμφανιστεί στο γραφείο του μόνο 16 ημέρες μέσα στους τελευταίους οκτώ μήνες.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ