Το θρυλικό «Lapatsa» της πρωτεύουσας αλλάζει [τι θα γίνει και πότε]

Ο αγαπημένος ιππικός όμιλος της Λευκωσίας αποκτά νέα ταυτότητα και ύφος.

 


Article featured image
Article featured image

Το Occhio Hospitality Group, βασισμένο στη σύγχρονη αντίληψη για υπηρεσίες μαζικής εστίασης και δεξιώσεων ανακοινώνει επίσημα την αντίστροφη μέτρηση για τον νέο υπερσύγχρονο χώρο του που ακούει στο όνομα LAPATSA Countryside Venue

Το 4,500 m2 venue, με πανέμορφη φυσική βλάστηση και με το εκκλησάκι του Αγίου Λουκά εντός του χώρου, θα έχει δυνατότητα υποδοχής έως και 2000 καθιστών καλεσμένων και 5000 καλεσμένων για κοκτέιλ αντίστοιχα. Με έντονα στοιχεία νερού και πράσινου, μινιμαλιστικές γραμμές, ατμοσφαιρικό  φωτισμό αλλά προπάντων διακριτική πολυτέλεια, το LAPATSA Countryside Venue θα αποτελεί ιδανική πρόταση για όσους θέλουν να συνθέσουν ανάλογα με το γούστο και τις ανάγκες τους, το ξεχωριστό σκηνικό της εκδήλωσής τους.

Το LAPATSA Countryside Venue θα είναι ο ιδανικότερος χώρος για την πραγματοποίηση δεξιώσεων γάμων ή βαπτίσεων, cocktail parties καθώς και κάθε τύπου επαγγελματικών ή κοινωνικών εκδηλώσεων σε ένα περιβάλλον που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα διασημότερα κτήματα και country clubs ανά το παγκόσμιο και αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του το Μάιο του 2019 ενώ οι προ-κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο νέος χώρος, ο οποίος έρχεται να προστεθεί στους άλλους τρεις σύγχρονους χώρους του ομίλου, Residence, Boulevard και State,  βρίσκεται στο Τσέρι, λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από τη Λευκωσία και εύκολα προσβάσιμο από όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του Occhio Hospitality Group στο www.occhio.com.cy ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί με την ομάδα παραγωγής εκδηλώσεων στο 22271980.

 

Lapatsa Farm


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ