Επικές μάχες στο νερό για όσους έχουν μείνει Λευκωσία το τριήμερο

Όχι μόνο μπορείς να παρακολουθήσεις αγώνες water polo, αλλά μάθε πως αυτές τις μέρες θα φιλοξενηθούν στο νησί τέσσερις ομάδες από το εξωτερικό για το διεθνές τουρνουά Nicosia Waterpolo Cup 2018.

 


Article featured image
Article featured image

Με τέσσερις ομάδες από το εξωτερικό, το ΑΠΟΕΛ και την Εθνική Κύπρου, επιστρέφει η μοναδική διεθνής διοργάνωση Υδατοσφαίρισης στην Κύπρο.

Μεγάλες υδατοσφαιρικές στιγμές ζει το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λευκωσίας, αφού το δεύτερο Nicosia Waterpolo Cup που άρχισε χθες (Παρασκευή, 25/5) θα ολοκληρωθεί αύριο, Κυριακή (27/5). Η αναβαθμισμένη φετινή διοργάνωση θα φιλοξενήσει μία επιπλέον ομάδα σε σχέση με πέρσι, δημιουργώντας ένα τουρνουά στο οποίο θα αγωνιστούν έξι ομάδες.

Ο διοργανωτής ΑΠΟΕΛ, ο Ερυθρός Αστέρας, η Beograd Βελιγραδίου, η ASA Tel Aviv, η Navigator Λετονίας-Μολδαβίας και η Εθνική Κύπρου ετοιμάζονται να προσφέρουν πολλές συγκινήσεις σε όλους όσους θα βρεθούν στο Κολυμβητήριο Λευκωσίας, το τριήμερο για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το Nicosia International Waterpolo Cup είναι μια διοργάνωση του ΑΠΟΕΛ και της Total Sports Marketing, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας.

 



Η Κύπρος στον ευρωπαϊκό χάρτη

Το άθλημα της υδατοσφαίρισης αναπτύσσεται συνεχώς και ραγδαία στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια. Το Nicosia Waterpolo Cup, το οποίο φιλοδοξεί να καταστεί θεσμός, είναι μία διοργάνωση η οποία προσελκύει όλο και περισσότερες υδατοσφαιρικές ομάδες από το εξωτερικό, τοποθετώντας την Κύπρο στον ευρωπαϊκό χάρτη της υδατοσφαίρισης.

Οι εμπειρίες που κερδίζουν οι Κύπριοι υδατοσφαιριστές αγωνιζόμενοι απέναντι σε επαγγελματίες και πανευρωπαϊκούς πρωταθλητές, όπως αυτοί του Ερυθρού Αστέρα, είναι πολύ σημαντικές τόσο για τους ίδιους, όσο και για την Κυπριακή υδατοσφαίριση γενικότερα.

 



ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι αγώνες μεταξύ των έξι ομάδων που θα συμμετέχουν στο Nicosia Waterpolo Cup 2018 θα διεξαχθούν στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λευκωσίας.

 

Παρασκευή (25/5)

20:00 Εθνική Κύπρου – Beograd

21:30 ΑΠΟΕΛ – Ερυθρός Αστέρας

 

Σάββατο (26/5)

11:00 Beograd – Ερυθρός Αστέρας

12:30 ΑΠΟΕΛ – ASA Tel Aviv

14:30 Εθνική Κύπρου – Ερυθρός Αστέρας

18:00 Navigator – ΑΠΟΕΛ

19:30          ASA Tel Aviv – Beograd

21:00          Εθνική Κύπρου – Navigator

 

Κυριακή (27/5)

09:00          ASA Tel Aviv – Navigator

10:30          ΑΠΟΕΛ – Beograd

12:00          Navigator – Ερυθρός Αστέρας

16:35          Navigator – Beograd

18:00          Ερυθρός Αστέρας – ASA Tel Aviv

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.nicosiawaterpolocup.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ