Απίστευτες εκπλήξεις στο επικείμενο πάρτι γενεθλίων της KEANITA

Η ΚΕΑΝΙΤΑ μάς προσκαλεί στα γενέθλιά της (τα παιδιά δηλαδή), την Κυριακή, 3 Ιουνίου, από τις 3μμ μέχρι τις 8μμ, στον χώρο του εργοστασίου της ΚΕΑΝ, στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, ο οποίος θα μεταμορφωθεί και πάλι σε ένα τεράστιο εορταστικό παιδότοπο!

 


Article featured image
Article featured image

Και για να το γιορτάσει, η KEANITA ετοιμάζει ξέφρενη διασκέδαση με XANAZOO, Batukinio και DJ Berek.

Οι ετοιμασίες κορυφώνονται για το πιο συναρπαστικό πάρτι γενεθλίων, που περιμένουν με ανυπομονησία τόσο τα 14,000 μέλη του ΚΕΑΝΙΤΑ KIDS CLUB όσο και χιλιάδες άλλα παιδιά. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος θα φιλοξενήσει και πάλι μεγάλη ποικιλία πρωτότυπων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, εκπαιδευτικά και δημιουργικά παιχνίδια, ατέλειωτη μουσική, δωράκια και πολλές, πολλές εκπλήξεις. Συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, δωρεάν παιχνίδια, τοίχος αναρρίχησης, τροχός της τύχης, face painting, φουσκωτά, αγγειοπλαστική, τοξοβολία, arts & crafts και άφθονο φαγητό είναι μόνο μερικά από τα όσα θα έχετε στη διάθεσή σας για να περάσετε ένα ανέμελο, κεφάτο απόγευμα.

Θα μας περιμένει για να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε μαζί στα γενέθλια της, η ΚΕΑΝΙΤΑ και όλη η ΚΕΑΝΙΤΟ-παρέα, ο Λέφης και ο Μάγκας, σε ένα μουσικό ξεφάντωμα.

Η γιορτινή εκδήλωση θα κορυφωθεί με την πανηγυρική είσοδο της τεράστιας ΚΕΑΝΙΤΟ-τούρτας, στο εντυπωσιακό άρμα της, στους τρελούς ρυθμούς των γνωστών τυμπανιστών Batukinio, και με τη συναυλία που θα δώσει το δημοφιλές παιδικό συγκρότημα Xanazoo (Mazoo & the Zoo σε συνεργασία με τα Ζουζούνια) που έρχεται στην Κύπρο για να συμμετάσχει στη μεγάλη αυτή γιορτή της ΚΕΑΝΙΤΑ και να ξεσηκώσει με γνωστούς  ρυθμούς  και τραγούδια, τους χιλιάδες μικρούς του θαυμαστές.

Πάμε να πάρουμε και να δώσουμε χαρά, καθότι όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στα Ιδρύματα «Πάνος Ευρυπίδου» και «Ελπίδα», σε αναγνώριση του εξαιρετικού φιλανθρωπικού έργου που επιτελούν προσφέροντας ανακούφιση σε πάσχοντα παιδιά.

Την εκδήλωση στηρίζει με τη συμμετοχή της η UHU.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.kean.com.cy.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ