Ο Τράμπ έστειλε επιστολή γεμάτη λάθη σε δασκάλα, αυτή τη διόρθωσε και την έστειλε πίσω

Ανεξεταστέος ο Πλανητάρχης.

 


Article featured image
Article featured image

Η Ιβόν Μέισον, η οποία ζει στην Ατλάντα και ήταν καθηγήτρια για 17 χρόνια, είπε ότι η επιστολή θα πέρναγε με δυσκολία στο σχολείο διορθώνοντας τα πολυάριθμα γραμματικά λάθη της επιστολής που είχε λάβει από το Λευκό Οίκο με την υπογραφή του Ντόναλτ Τραμπ. 

Αυτή περιελάμβανε 11 παραδείγματα λανθασμένης χρήσης κεφαλαίων σε λέξεις όπως ο «πρόεδρος» και το «κράτος». Επέλεξε να μην βάλει βαθμό στη διορθωμένη επιστολή, η οποία ήταν υπογεγραμμένη από τον κ. Τραμπ στέλνοντάς την πίσω στο Λευκό Οίκο.   

Η κα Μέισον ισχυρίστηκε ότι η επιστολή, η οποία ήταν απάντηση σε ένα γράμμα που είχε στείλει η ίδια για την ένοπλη επίθεση σε σχολείο της Φλόριντα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με αποτέλεσμα να πεθάνουν 17 άνθρωποι, ήταν «συντακτικά άθλια». Αναγνώρισε ότι η επιστολή ήταν πιθανό να έχει συνταχθεί από μέλος του προσωπικού και όχι από τον ίδιο τον πρόεδρο.   

«Όταν λαμβάνεις επιστολές από το ανώτατο επίπεδο της κυβέρνησης, περιμένεις τουλάχιστον να είναι ορθογραφικά ή συντακτικά σωστές» ανέφερε.   Η καθηγήτρια, η οποία δίδασκε Αγγλικά στο Γυμνάσιο Hughes και στο Λύκειο Mauldin στο Γκρίνβιλ για περίπου δύο δεκαετίες πριν συνταξιοδοτηθεί, ανέφερε ότι η απάντηση του Λευκού Οίκου δεν απευθυνόταν καν στο θέμα που έθετε με την επιστολή της.   

 



Στο γράμμα της, καλούσε τον κ. Τραμπ να συναντηθεί προσωπικά με τις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους στην ένοπλη επίθεση του λυκείου Stoneman Douglas High School.   

Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε πραγματοποιήσει προηγουμένως μια ακρόαση με επιζώντες μαθητές φοιτητές επιζώντες, τους γονείς τους και τους δασκάλους τους στον Λευκό Οίκο.   

Η κυβέρνηση Τραμπ έχει συχνά χλευαστεί για τα γραμματικά της λάθη. Ο πρόεδρος είναι φημισμένος για τα ασυνάρτητα και εμπρηστικά tweets που αναρτά στο λογαριασμό του, τα οποία περιλαμβάνουν ορθογραφικά, τυπογραφικά και άλλα γλωσσικά, στους 52 εκατομμύρια ακόλουθούς του.

Ένα από τα tweets του το οποίο είχε γίνει αντικείμενο συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πηγή άπειρων memes ήταν το διάσημο «covfefe», αλλά και η λάθος ορθογραφία του ονόματος του Μπαράκ Ομπάμα «Barrack», το «rediculous» και το «politicons».  

 

Πηγή: Independent / Lifo


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ