Τουρίστας παραγγέλνει english breakfast στην Κύπρο και το κράζουν στα social media

«Είναι αυτό το χειρότερο αγγλικό πρωϊνό που είδες ποτέ;» αναρωτιέται.

 


Article featured image
Article featured image

Βρετανός τουρίστας, ο οποίος βρέθηκε στην Κύπρο για διακοπές, για έναν ανεξήγητο λόγο αποφάσισε να παραγγείλει για πρωινό ένα αυθεντικό «full english breakfast», όπως αναγραφόταν στο μενού.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα που είδε στο πιάτο του τον απογοήτευσε τόσο που έβγαλε φωτογραφία το πρόγευμα και την ανέβασε στον ιστότοπο Reddit, με τη λεζάντα «είναι αυτό το χειρότερο «English breakfast» που είδες ποτέ;».

Όπως φαίνεται, η σύνθεση του πρωινού, όχι μόνο δεν ικανοποίησε τον πελάτη, αλλά τον αηδίασε θεωρώντας απαράδεκτο να υποστηρίζεις ότι σερβίρεις αυθεντικό αγγλικό πρωινό, και να δίνεις στον πελάτη κακοψημένο μπέικον, ένα νερουλό τηγανιτό αυγό, ένα fake λουκάνικο Φρανκφούρτης και λίγη πρασινάδα για décor υλικό που δεν υπάρχει καν στο αγγλικό πρωινό, αναφέρει στο σχόλιό του.

Η φωτογραφία με το ντεμέκ αγγλικό πρωινό, έγινε αμέσως viral με τους χρήστες να κράζουν το αποτέλεσμα, ενώ κάποιοι δεν δίστασαν να το χαρακτηρίσουν ως «βδέλυγμα», «αηδιαστικό» και «αίσχος». Το θέμα, μάλιστα, δημοσίευσαν και ξένοι ιστότοποι όπως η «DailyMail».



Δείτε μερικά από τα σχόλια που έπαιξαν στο Reddit:









ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ