Αυτό είναι ίσως το πιο αηδιαστικό video game που έχει κυκλοφορήσει ποτέ

Οι κατασκευαστές σού δίνουν τη δυνατότητα να βρεθείς σ’ ένα σχολείο και να σκοτώσεις εν ψυχρώ, μαθητές, καθηγητές και γενικά να σκοτώσεις όποιον βρεθεί στο διάβα σου. Άλλωστε, όλα μέσα στη ζωή μου… και ο θάνατος ακόμα.

 


Article featured image
Article featured image

Γι’ αυτό και μία ρωσική εταιρία με την ονομασία Acid, θεώρησε καλή ιδέα να δημιουργήσει ένα video game το οποίο χαρίζει τη δυνατότητα στο κάθε ένα να μπει στο ρόλο του ανθρώπου που γαζώνει ένα σχολείο.

Με τον τίτλο του παιχνιδιού να είναι «Active Shooter», δηλαδή ενεργός σκοπευτής, ο πρωταγωνιστής θα τοποθετείτε σε ένα σχολικό χώρο και θα μπορεί να σκοτώσει όποιον δεν του γουστάρει, με κόστος μόλις 10 δολαρίων.

Μια κίνηση που εξόργισε αρχικά τους γονείς των θυμάτων της επίθεσης στο Λύκειο του Πάρκλαντ, αλλά και όλους όσοι μάχονται εναντίον της οπλοκατοχής, χαρακτηρίζοντάς το προσβλητικό και αηδιαστικό. Μάλιστα, ήδη έχουν υπογράψει 35.000 άτομα ούτως ώστε να ακυρωθεί η κυκλοφορία του.

Παρόλα αυτά, δε φαίνεται να ιδρώνει το αυτί κανενός, αφού σύμφωνα με το CNN, το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου.

 

Με πληροφορίες από LUBEN


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ