Είναι αυτό το νέο τρεντ στο αντρικό κουστούμι;

Ο διάσημος αθλητής Λεμπρόν Τζέιμς το έκανε δικό του.

 


Article featured image
Article featured image

O Λεμπρόν Τζέιμς φορά πάντα σορτς όταν εργάζεται, αλλά αυτή τη φορά κατάφερε με τις στιλιστικές του επιλογές, να δει το όνομά του σε μη αθλητικά δημοσιεύματα όλου του πλανήτη, ενώ οι φωτογραφίες του έγιναν viral στα social media.   

H Washington Post κάνει λόγο για τολμηρή αλλά πολύ μοδάτη εμφάνιση καθώς σχολιάζει τις εικόνες που τον δείχνουν να εισέρχεται στο Oracle Arena την Πέμπτη το βράδυ φορώντας σακάκι, πουκάμισο, γραβάτα, μποτάκια και σορτς ενώ στα χέρια του κρατούσε μια κροκό τσάντα αξίας 40 χιλιάδων δολαρίων.

 



 

«Κανένα σχόλιο» είπε ο προπονητής των Cavaliers, Tyronn Lue, χαμογελώντας. Οι φωτογραφίες ενέπνευσαν δεκάδες memes και προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις. Κάποιοι έγραψαν σκωπτικά πως το παντελόνι από το κοστούμι του ΛεΜπρόν μάζεψε στο πλύσιμο.   

Βέβαια οι fashionistas και τα έντυπα μόδας αμέσως αναγνώρισαν πως το κοστούμι έφερε την υπογραφή του σχεδιαστή Thom Browne ο οποίος έχει παρουσιάσει σειρά τέτοιων προτάσεων και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο hype ονόματα της βιομηχανίας αυτή τη στιγμή.


Ο ΛεΜπρον Τζέιμς των Κλίβελαντ Καβαλίερς πάντως έχει δείξει την αγάπη του για το τολμηρό και ακριβό ντύσιμο τα τελευταία χρόνια και συχνά έχει επιλέξει κομμάτια που είτε είναι συλλεκτικά και μεγάλης αξίας, είτε δύσκολα θα επέλεγε κάποιος άλλος.   

Το οικονομικό σκέλος μάλλον δεν τον απασχολεί καθώς σύμφωνα με το Forbes με συνολικό εισόδημα 72,2 εκατομμύρια ευρώ (26,2 εκατομμύρια ευρώ μισθός / 46 εκατομμύρια ευρώ άλλα έσοδα), είναι στη δεύτερη θέση της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους της χρονιάς. Πρώτος ο Ρονάλντο με τεράστια έσοδα...

 

Πηγή: LIFO 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ