Αυτές είναι οι προϋποθέσεις για να υιοθετήσεις το γουρουνάκι του Κόμματος των Ζώων

Αν τις πληροίς, τότε ένα μελαχρινό αρσενικό γουρουνάκι βάρους 350 κιλών, μπορεί να γίνει δικό σου.

 


Article featured image
Article featured image

Η ιστορία ξεκίνησε όταν το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου μετά από καταγγελίες πολιτών διερεύνησε υπόθεση κακομεταχείρισης ζώων και σκύλων. Κατά την διάρκεια της διερεύνησης, ο ιδιοκτήτης των υποστατικών τους υπέδειξε ένα αρσενικό γουρουνάκι, 350 κιλών για το οποίο έκανε προσπάθειες να το πωλήσει, κάτι το οποίο ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν και έτσι το κράτησε φροντίζοντάς το.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου ζήτησε και έλαβε θετική απάντηση για να το δωρίσει στο Κόμμα και αυτό με την σειρά του να κάνει προσπάθειες για να βρεθεί κατάλληλος χώρος για την παραμονή του και απώτερο σκοπό την υιοθεσία του.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βγούμε προς τα έξω και προς το ευρύτερο κοινό και ζητούμε την βοήθεια σας με σκοπό να υιοθετηθεί αυτό το αθώο πλάσμα».

 



Οι όροι που θέτει το κόμμα για τον οποιονδήποτε πολίτη που ενδιαφέρεται για την υιοθεσία του είναι:

1. Το γουρουνάκι θα δοθεί σε άτομα τα οποία να είναι είτε χορτοφάγοι ή βέγκαν

2. Σε καμία περίπτωση το γουρουνάκι δεν θα δοθεί με σκοπό να σφαχτεί για κατανάλωση

3. Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου θα έχει την  ευθύνη της εποπτείας του νέου κηδεμόνα – οικογένειας και την  απόλυτη ευθύνη για την προστασία και την ευημερία του ζώου

4. Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου θα παρακολουθεί και θα έχει το ελεύθερο πρόσβασης στα υποστατικά στα οποία θα φιλοξενηθεί.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ