Πώς βρέθηκαν οι 20 αυτοί υπέροχοι ιπποπόταμοι στην Κύπρο;

Σε ένα από τα πιο πρωτότυπα αλλά πάνω απ’ όλα πιο ευαίσθητα κοινωνικά έργα που έχουν σχεδιαστεί στην Κύπρο, 20 ιπποπόταμοι ήρθαν για να υιοθετηθούν μέσα από το «Let’s Hippo».

 


Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία: Ο ιπποπόταμος που φιλοτέχνησε ο Σπύρος Αγαθού

 

Οι 20 ιπποπόταμοι ξεκίνησαν συμβολικά το ταξίδι τους από την Κένυα στην Κύπρο, με σκοπό να βρουν την οικογένειά τους και να στηρίξουν τα παιδιά της Κύπρου.

Πρόκειται για δημιουργίες που φιλοτεχνήθηκαν, αφιλοκερδώς, από Κύπριους καλλιτέχνες, εμπνευσμένες από τα πέτρινα ιπποποταμάκια του Σοφία για τα Παιδιά, τα οποία φτιάχνονται στην Κένυα από τα παιδιά εκεί, με πολλή αγάπη.

Κάθε καλλιτέχνης ανέλαβε να φιλοτεχνήσει, με το δικό του στιλ, έναν ιπποπόταμο που φέρει την υπογραφή του και ο οποίος υιοθετήθηκε από έναν Hippoστηρικτή, που πρόσφερε το ποσό των €5,000 στο Σοφία για τα Παιδιά, για τη στήριξη του προγράμματος «Μαγειρεύω και Προσφέρω».

Μέσω του προγράμματος «Μαγειρεύω και Προσφέρω», το Σοφία για τα Παιδιά στηρίζει με μεσημεριανό φαγητό παιδιά στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία της Κύπρου.

 



Ο ιπποπόταμος της Μυρτώς Μακρίδου

 

Με αυτή την κίνηση ανθρωπιάς κάθε Hippoστηρικτής αναδεικνύει την κοινωνική του ευαισθησία προς το Σοφία για τα Παιδιά, έχοντας αποκτήσει ένα διαχρονικό και αναγνωρίσιμο σύμβολο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του.

Στο πλαίσιο της προβολής του «Let’s Hippo», το Σοφία για τα Παιδιά, με την υποστήριξη της Partners Y&R, συνδιοργανώνουν εκδήλωση στις 27 Ιουνίου 2018, στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας και της κας Αναστασιάδη, στην οποία θα παρουσιαστούν οι 20 ιπποπόταμοι και οι 20 Hippoστηρικτές τους.

Οι 20 Hippoστηρικτές που δήλωσαν συμμετοχή θα μάθουν, μέσω κλήρωσης, ποιος συλλεκτικός ιπποπόταμος θα γίνει δικός τους.

 



Ο ιπποπόταμος του Παναγιώτη Πασάντα

 

Στη συνέχεια, οι ιπποπόταμοι θα εκτεθούν για 10 μέρες στο The Mall of Cyprus, στη Λευκωσία, και αμέσως μετά στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας για ακόμη δύο εβδομάδες, πριν παραδοθούν στους Hippoστηρικτές που τους υιοθέτησαν.

Οι δύο εκθέσεις θα είναι ανοιχτές για το κοινό, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τους ιπποπόταμους και να αναρτήσει τις φωτογραφίες του στο επίσημο website του «Let’s Hippo», letshippotogether.com.

Για κάθε διαφορετική ανάρτηση, η εταιρεία επικοινωνίας Partners Y&R θα προσφέρει 5 ευρώ, με στόχο τη συλλογή επιπλέον ποσού €5000 για την υιοθέτηση ενός ψηφιακού ιπποπόταμου, του 21ου! Ποσό το οποίο επίσης θα δοθεί ως εισφορά στο Σοφία για τα Παιδιά.

 



Ο ιπποπόταμος του Νίκου Κουρούσιη



ΔΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΥΣ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ