Το Σάββατο (23 Ιουνίου) θα ζήσουμε κάτι πολύ όμορφο στο Σκαλί

Εσύ, θα λείπεις;

 


Article featured image
Article featured image

Το Σάββατο 23 Ιουνίου στις 9:00 το βράδυ  στο Σκαλί Αγλαντζιάς, δυο σημαντικά πρόσωπα της Ελληνικής δισκογραφίας συμπράττουν για πρώτη φορά στην Κύπρο! Ο Σταύρος Σιόλας και η Ρίτα Αντωνοπούλου!

Ο Σταύρος Σιόλας, ο εξαιρετικός τραγουδοποιός-ερμηνευτής ο οποίος μας έχει χαρίσει πολλά και υπέροχα τραγούδια που αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, και η Ρίτα Αντωνοπούλου, μια από τις πιο σημαντικές και ιδιαίτερες φωνές της σύγχρονης Ελλάδας, χρόνια συνεργάτιδα του Θάνου Μικρούτσικου, με σπουδαίες συνεργασίες στο βιογραφικό της.

Τίτλος της συναυλίας: «Τώρα που δεν υπάρχουνε Διόδια», φράση από ένα στίχο του Πόλυ Κυριάκου σε μουσική Σταύρου Σιόλα, το τραγούδι “Διόδια” που αγκαλιάστηκε από τον Ελληνισμό όπου γης. Ένα τραγούδι που ακούμε χρόνια τώρα καθημερινά σε όλα τα ραδιόφωνα της Κύπρου και της Ελλάδας.

Σημαντική συμμετοχή στη συναυλία θα έχει η 55μελής χορωδία "Αδούλωτη Κερύνεια" υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Ρούλας Τυρίμου, το Πολυφωνικό 12μελές σχήμα «Sifonia Magistrale» υπό τη διεύθυνση της Ρούλας Τυρίμου. Επίσης, η ταλαντούχα Ελληνίδα ερμηνεύτρια Έλενα Γιώργου, και η νέα χαρισματική Κύπρια ερμηνεύτρια Ελλάδα Αριστοδήμου. Θα απαγγείλει ποίηση ο κύπριος στιχουργός και ποιητής  Πόλυς Κυριάκου ο οποίος μοιράστηκε πολλά και σημαντικά τραγούδια με τον Σταύρο Σιόλα.

 



Θα ακούσουμε τραγούδια που σημάδεψαν τους δύο καλλιτέχνες, τραγούδια παλιών αλλά και σύγχρονων συνθετών, όπως και τραγούδια που αφορούν την Κύπρο. Θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να ακούσουμε για πρώτη φορά, ένα νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι που γεννήθηκε μέσα από μια καινούργια συνεργασία του Πόλυ Κυριάκου με τον Σταύρο Σιόλα. Ένα τραγούδι που αναφέρεται στη συνεχιζόμενη, για σαράντα τέσσερα χρόνια κατοχή της Μικρής μας Πατρίδας.



Προπώληση εισιτηρίων 13 Ευρώ. Είσοδος 15 Ευρώ.

Για πληροφορίες στο 77 77 7040

Εισιτήρια πωλούνται από το www.tickethour.com.cy από τα ACS Courier

Χορηγός Επικοινωνίας Ράδιο Πρώτο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ