Καλοκαιρινές δραστηριότητες για παιδιά στις Νεφέλες!

Η εποχή που όλα τα παιδιά περίμεναν με ανυπομονησία, επιτέλους έφτασε! Τα σχολεία έκλεισαν και ήρθε η ώρα για ξεκούραση, ξεγνοιασιά και φυσικά, παιχνίδι!



 


Article featured image
Article featured image

Για τρεις εβδομάδες λοιπόν οι Νεφέλες διαμορφώνουν ένα μοναδικό στο είδος του πρόγραμμα όπου η δημιουργικότητα με τη γνώση, το παιχνίδι με την εφευρετικότητα και η κίνηση με τη φαντασία πάνε παρέα!



Ένα πρόγραμμα το οποίο καταπιάνεται από τη διαδικασία και όχι από τη δημιουργία ενός τελικού έργου. Χωρίς να υπάρχει κάποια προαποφασισμένη θεματική από τους ενηλίκους, το παιδί μπορεί να δημιουργήσει ελεύθερα χωρίς περιορισμούς! Μέσα από τη διασκέδαση και το παιχνίδι τα παιδιά καλλιεργούν τη δημιουργικότητα και τη φαντασίας τους ενώ παράλληλα μαθαίνουν πως να αντιδρούν σε ομάδα, να επικοινωνούν και να εκφράζονται, να συνεργάζονται και να μοιράζονται! Οι Νεφέλες δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες, σε ένα ασφαλή πλαίσιο εργασίας, συνδυάζοντας το ατομικό με το συλλογικό, αφήνοντας τα παιδία ελεύθερα να αποφασίσουν αυτά για τον εαυτό τους, καλλιεργώντας έτσι την αυτονομία και την αυτοπεποίθησή τους! Το πρόγραμμα προσαρμόζεται και αλλάζει ανάλογα με την ομάδα των παιδιών, τις ανάγκες, τα ενδιαφέροντα και τους ρυθμούς τους.

 





Μέσα από την χρήση εκπαιδευτικών εργαλείων όπως: ελεύθερη χρήση και εμπειρία με χρώματα και υφές, κολλάζ, ζωγραφική, χρήση ύλης όπως ο πηλός και άλλα συμπαγή υλικά, χρήση κίνησης, παιχνίδι, μυθοπλασία, έμπνευση από τους μεγάλους ζωγράφους, πλανητοεξερευνήσεις, περιήγηση στη γειτονιά για εξερεύνηση και δημιουργική/συλλογική χαρτογράγραφηση, βόλτες, πικνίκ και εικαστικές συναντήσεις στο πάρκο. Σκοπός είναι αυτός της εξερεύνησης, του πειραματισμού, της ανακάλυψης, της διασκέδαση και της έκπληξης!

 

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά 5-12 ετών. Μπορούν όμως να συμμετέχουν και παιδιά μεγαλύτερης ή και μικρότερης ηλικίας.



Ημερομηνίες: από τις 2/7 έως τις 20/07. Καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή, 08:00 – 14:30.



*Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και χρειάζεται απαραιτήτως κράτηση θέσης μέχρι τις 27/6.



Κόστος ανά εβδομάδα: 65 € 

Κόστος για 2 εβδομάδες: 120 € (αν προπληρωθεί)

Κόστος για 3 εβδομάδες : 175 € (αν προπληρωθεί)

Για τα αδερφάκια προβλέπεται 15% έκπτωση.



Για πληροφορίες / κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στο 96586535.

Nεφέλες, Μετοχίου 38Ε, Άγιος Αντρέας, Λευκωσία.

 

Η Λένια Γεωργίου είναι το άτομο πίσω από τις Νεφέλες [διάβασε συνέντευξή της στη CITY]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ