Το burger με χαλούμι κατακτά την Ευρώπη

Όσο εμείς προσπαθούμε να αναγνωρίσουμε το χαλούμι ως προϊόν ΠΟΠ, το νέο Halloumi Whopper κατακτά την Ευρώπη.

 


Article featured image
Article featured image

Τι γίνεται όταν συνδυάσεις ένα απολαυστικό Flame Grilled Whopper Burger με αυθεντικό κυπριακό χαλούμι; Απλό, δημιουργείται το νέο Halloumi Whopper Burger.

Η επιλογή του σωστού χαλουμιού

H υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών είναι θεμελιώδης για οποιοδήποτε προϊόν των εστιατορίων Burger King. Για τον λόγο αυτό η επιλογή για το πoιό χαλούμι αξίζει να συνοδεύσει το 100% βοδινό μπιφτέκι των Burger King δεν ήταν εύκολη. Πραγματοποιήθηκαν πολυάριθμοι έλεγχοι ποιότητας πριν επιλεγεί τελικά στο χαλούμι Αλάμπρα. Έτσι, το παγκοσμίου φήμης Whopper Burger, από 100% βοδινό μπιφτέκι χωρίς επιπρόσθετα χωρίς συντηρητικά, συνδυάζεται μοναδικά με το παραδοσιακό κυπριακό χαλούμι Αλάμπρα.

Κυπριακό αλλά με παγκόσμια εμβέλεια

Ο συνδυασμός αυτός των γεύσεων, ξεπέρασε τα σύνορα της Κύπρου και έχει φανατικούς οπαδούς στη Σουηδία και τη Δανία, που απολαμβάνουν ήδη προϊόντα με χαλούμι καθώς η πρωτοβουλία της κυπριακής εταιρίας WOW BURGERS LTD να πάρει την έγκριση για το χαλούμι αγκαλιάστηκε και από άλλες χώρες. Ο απολαυστικός συνδυασμός γεύσεων που ξεκίνησε στην Κύπρο ίσως κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο μέσω του Burger King.

Εκτός από το Halloumi Whopper, στα Burger King, σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, μπορείτε να δοκιμάσετε και το Halloumi Bacon King για ακόμα πιο δυνατή γεύση.

Τα νέα Burgers με χαλούμι είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσουν σταθμό στην ιστορία των Burger King. Μια ιστορία που ξεκίνησε πριν 64 χρόνια για τη διεθνή αλυσίδα, που σήμερα διαθέτει παγκοσμίως  περισσότερα από 14.000 καταστήματα σε 100 χώρες.

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ