Ακόμη ένα ξενοδοχείο στην Κύπρο ανοίγει τις πόρτες του στα κατοικίδια

Αυτή είναι μία πολύ καλή είδηση.

 


Article featured image
Article featured image

Δεν υπάρχουν πολλά pet friendly καταλύματα στην Κύπρο, γι’ αυτό και όταν ανακαλύπτουμε κάποιο, θεωρούμε σημαντικό να το αναδεικνύουμε. Άλλωστε το να προσφέρεις διαμονή στον πελάτη μαζί με το κατοικίδιό του, αποτελεί τεράστια ανακούφιση και ευκολία.

Το ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο, του ομίλου Thanos Hotels, προχώρησε σε μία εξαιρετική κίνηση προσθέτοντας στους χώρους του ένα πάρκο σκύλων, αλλά και μια σειρά από διάφορες άλλες υπηρεσίες για κατοικίδια.

Πλέον, ως pet friendly hotel, προσφέρει στους πελάτες του τη δυνατότητα να φέρουν μαζί τους το κατοικίδιό τους, το οποίο θα τύχει βασιλικής υποδοχής και φυσικά διαμονής. Με το check in, το σκυλί θα πάρει το δικό του tag, τροφή και ειδικά σακούλια για τα απορρίμματά του καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής σας εκεί. Στο δωμάτιο, εκτός από ένα άνετο σκυλό-κρέβατο θα βρείτε και δοχεία για νερό και φαγητό, ούτως ώστε το σκυλάκι σας να νιώθει σαν το σπίτι του.

Χρειάζεστε περισσότερα;  Το Almyra προσφέρει υπηρεσίες εκπαίδευσης, παιχνιδιού αλλά και περιποίησης του κατοικίδιου σας από ειδικό εκπαιδευμένο προσωπικό, μέχρι και μασάζ στο δωμάτιο.   Στο κομμάτι της διατροφής, στο μενού του room service μπορείτε να βρείτε διάφορα θρεπτικά πιάτα για σκύλους, και παράλληλα μία μεγάλη συλλογή από επιδόρπια.

Για βόλτα και παιχνίδι, φυσικά στο ειδικό πάρκο για σκύλους, στο οποίο μπορεί να τρέξει ελεύθερα αφού ο χώρος είναι περιφραγμένος, ενώ διαθέτει εκπαιδευτές, ειδικά μονοπάτια και σημεία για την απόρριψη αποβλήτων.

Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο;


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ