Συνέλαβαν τον Αρτέμη Σώρρα [και τώρα ποιος θα μας σώσει;]

Άσχημα τα μαντάτα.

 


Article featured image
Article featured image

Καμία ελπίδα πλέον για όλους όσοι πίστεψαν στο όραμα του πάμπλουτου Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια διεμήνυε πως με τα λεφτά του και τη δύναμή του θα έβγαζε την Ελλάδα και την Κύπρο από την εξαθλίωση και την ανέχεια, θα έδιωχνε τους ξένους δανειστές και θα ξαναζούσαμε στιγμές εφάμιλλες του χρυσού αιώνα του Περικλή.   

Αφού έπεισε αρκετό κόσμο, αφού άνοιξε παραρτήματα και προσηλύτιζε νέους «πιστούς», η αλήθεια του αποκαλύφθηκε και το κάστρο κατέρρευσε.

Έπειτα από αρκετούς μήνες αναζήτησής του, η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε χθες 16 Ιουνίου τον Αρτέμη Σώρρα σε σπίτι στην περιοχή Αλίμου, στην Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της ασφάλειας Αττικής είχαν πληροφορίες και έθεσαν υπό παρακολούθηση τον Αρτέμη Σώρρα, και τελικά τον συνέλαβαν.

Ο Σώρρας έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οχτώ ετών χωρίς αναστολή με την κατηγορία για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.

Ο καταζητούμενος φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να είχε βρει από την πρώτη στιγμή που εξαφανίστηκε καταφύγιο στο συγκεκριμένο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε με ένα μέλος της οργάνωσης. Για να μη κινεί υποψίες απέφευγε τις μετακινήσεις, ενώ για την τροφή του και τα βασικά φρόντιζε το μέλος της οργάνωσης.

Η σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα έγινε περίπου στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου. Δεκαπέντε αστυνομικοί της ασφάλεις εντόπισαν τον επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευση» σε υπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Αλίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ελλαδικών Μέσων, ο Σώρρας είχε αλλάξει την εμφάνισή του για να μην αναγνωρίζεται εύκολα. Είχε αφήσει μακριά μαλλιά και πυκνή γενειάδα, ώστε να μοιάζει με... καλόγερο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ