Το νέο κατάστημα της adidas στη Λεμεσό είναι ότι πιο cool θα βρεις εκεί έξω

Αν το επισκεφθείς θα παίξεις μπάλα.

 


Article featured image
Article featured image

Οι fans της adidas μόλις απέκτησαν έναν πρωτοποριακό industrial χώρο στο My Mall, στη Λεμεσό, καθώς το Σάββατο 9 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου adidas store στην Ανατολική Ευρώπη που ξεχωρίζει για το μοναδικό stadium concept με στοιχεία  ενός πραγματικού γηπέδου.

Η νέα είσοδος του καταστήματος είναι ειδικά σχεδιασμένη να δίνει την αίσθηση της φυσούνας-τούνελ από όπου περνούν οι παίκτες για να βγουν στο γήπεδο και τα δοκιμαστήρια έχουν το look & feel πραγματικών αποδυτηρίων. 

Μέσα από ένα 2ώρο πάρτι με live μουσική, οι adidas fans, αγαπημένοι bloggers και η χρυσή αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, Διαμαντώ Ευριπίδου, ανακάλυψαν την πλήρη συλλογή αθλητικών και sport style προϊόντων του brand και πόζαραν γεμάτοι στυλ στο mirror photo booth.

Τέλος, μέσα από έναν διαγωνισμό που έτρεξε στο κατάστημα 3 τυχεροί είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικά δώρα adidas!

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο adidas.gr/HereToCreate στις σελίδες adidas Football στο Facebook και στο @adidasgr στο Instagram.

#HereToCreate


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ