Η Εβίτα άφησε το χώρο της διαφήμισης για να ασχοληθεί με την περιποίηση των ζώων

Εκεί που οι περισσότεροι ακολουθούν ένα επάγγελμα που τους προσφέρει σιγουριά και δυνατότητα άμεσης και σίγουρης εργοδότησης, η Εβίτα Χαραλάμπους και οι συνεργάτες της ρίσκαραν και έκαναν την αγάπη τους, δουλειά… για να μη χρειαστεί να δουλέψουν ποτέ.

 


Article featured image
Article featured image

Έπειτα από χρόνια ενεργής και έντονης φιλοζωικής δράσης, η Εβίτα και οι συνεργάτες της αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα όμορφο χώρο φροντίδας και περιποίησης των κατοικίδιων μας, προσφέροντάς τους όλα όσα χρειάζονται για μία όμορφη, ήρεμη και μυρωδάτη καθημερινότητα.

Το νέο Pet Bloom Grooming Salon που λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό στη Λακατάμια, έχει ως εφόδια την πολύχρονη πείρα των ιδιοκτητών του σε θέματα συμπεριφοράς των ζώων, γνώση στο χειρισμό φοβικών σκύλων, αλλά και όσων χρειάζονται απλά περισσότερο χρόνο.   

Αφότου αποφάσισε να εγκαταλείψει το χώρο της διαφήμισης, δεν έμενε τίποτα άλλο από το να ασχοληθεί με αυτό που αγαπάει περισσότερο στη ζωή της, τα ζώα.  Παρακολούθησε μαθήματα καλλωπισμού κατοικίδιων στο εξωτερικό και επιστρέφοντας, πήραν την απόφαση μαζί με δύο φίλε της να δημιουργήσουν έναν όμορφο χώρο, πλήρως εξοπλισμένο για να φροντίζουν και να περιποιούνται ζώα.

Το Pet Bloom Grooming Salon βρίσκεται κοντά στην εμπορική ζώνη της Λακατάμιας και Τσερίου στον Στρόβολο, έχοντας ως μότο τη φράση «Trust, love & beyond”», αφού πρώτα, μέλημά τους, είναι να μπορείς να τους εμπιστευτείς το κατοικίδιο σου και ύστερα εκείνο να απολαύσει την κάθε περιποίηση που του προσφέρεται.

Στο Pet Bloom προσφέρονται όλες οι υπηρεσίες καλλωπισμού για το κατοικίδιο, ενώ  χρησιμοποιούνται μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντα. Παράλληλα υπάρχει συνεργασία με κτηνιατρική κλινική, κοντά στο κατάστημα για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.

 



 

#INFO

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
99647475

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη - Παρασκευή 9.00-19.00, Σάββατο 9.00-17.00

Διεύθυνση: Αγίου Στυλιανού 38Α, Λακατάμια

Facebook: www.facebook.com/petbloomcy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ