Όλοι οι καλλιτέχνες που βραβεύτηκαν στα πιο Super μουσικά βραβεία της χρονιάς

Χθες βράδυ, η Τάφρος της Πύλης Αμμοχώστου γέμισε με λάμψη, μουσική, υπέροχες σκηνικές παρουσίες και πολλά βραβεία.

 


Article featured image
Article featured image

Για 3η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Super Music Awards 2018 with Pringles, γιορτάζοντας τη μουσική και τους καλλιτέχνες που την εκπροσωπούν.

Παρόντες στη φανταστική αυτή τα βραδιά ήταν καταξιωμένοι Έλληνες και Κύπριοι καλλιτέχνες, με κάποιους εξ αυτών να ανεβαίνουν στη σκηνή και να εντυπωσιάζουν το κοινό με τις ζωντανές τους εμφανίσεις,

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο γνωστός και δημοφιλής παρουσιαστής και παραγωγός του Super FM, Θέμης Γεωργαντάς.

Μια γιορτή της μουσικής η οποία εκτός από διασκέδαση και λάμψη, βράβευσε και τους καλύτερους και πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της χρονιάς.

 

Δείτε ποιοι κέρδισαν φέτος στα Super Music Awards 2018 with Pringles:



Βραβείο Καλύτερο video clip: Stan.

Το βραβείο απένειμαν οι ηθοποιοί της Γαλάτειας, που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, Βαρβάρα Χριστοφή και Ιάκωβος Χατζηβασίλη.



 



Βραβείο Καλύτερο Ντουέτο/Συνεργασία: Ευρυδίκη feat. Demy.

Το βραβείο απένειμαν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Super FM, Μάρκος Κωμοδρόμος και Χριστίνα Δημητρίου.



 



Βραβείο Young Idol By Volkswagen T- ROC: Βαγγέλης Κακουριώτης.

Το βραβείο απένειμαν η Λίζα Γιωρκάτζη, Διευθύντρια Διαφήμισης και Επικοινωνίας Unicars και ο Ερωτόκριτος Ερωτοκρίτου, Διευθυντής Μάρκετιγκ Συγκρότημα ΔΙΑΣ.



 

 

Βραβείο Δημοφιλέστερο τραγούδι 20ετίας SUPER FM: Χρήστος Δάντης.

Το βραβείο απένειμαν η Μαρίνα Φιλιππίδου, παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός του Super FM και ο ηθοποιός, Μαρίνος Χατζηβασιλείου.



 

 

Βραβείο Καλύτερη τραγουδίστρια (ποπ/ροκ): Ελένη Φουρέιρα.

Το βραβείο απένειμαν ο μουσικοσυνθέτης, Γιώργος Θεοφάνους και ο καλλιτέχνης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.



 



Βραβείο Καλύτερος τραγουδιστής (ποπ/ροκ): Γιώργος Παπαδόπουλος.

Το βραβείο απένειμαν η Μικαέλα Πασχάλη, Pringles Brand Manager, Argosy Trading Company και ο Aντώνης Αντωνίου, Τraditional Trade Area Sales Manager, Argosy Trading Company.



 

 

Βραβείο Καλύτερη τραγουδίστρια λαϊκό: Νατάσα Θεοδωρίδου.

Το βραβείο απένειμαν η σχεδιάστρια Έφη Παπαϊωάννου και ο ηθοποιός, Χρήστος Τουμάζου.



 

 

Βραβείο Καλύτερος τραγουδιστής λαϊκό: Κωνσταντίνος Αργυρός.

Το βραβείο απένειμαν η Γεωργία Τουτουζιάν, Group Advertising Manager, Συγκρότημα Δίας και ο Μάριος Πρίαμος.





 



Βραβείο Καλύτερο γκρουπ: Μέλισσες.

Το βραβείο απένειμαν το μοντέλο και παρουσιάστρια, Έβελυν Καζαντζόγλου και ο ηθοποιός, Γιώργος Αναγιωτός.



 

 

Βραβείο Δημοφιλέστερο τραγούδι της χρονιάς ακροατών SUPER FM:  Αναστάσιος Ράμμος.

Το βραβείο απένειμαν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Super FM, Άντρη Καραντώνη και Κωνσταντίνος Τσιολής.



 

 

Βραβείο άλμπουμ της χρονιάς by FA Feel Fantastic: Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Το βραβείο απένειμαν η Κυριακή Σάββα, Senior Brand and Trade Manager Laundry Care CY και ο Iωσήφ Ιωσήφ, Οικονομικός Διευθυντής Super FM.

 

 

Βραβείο Καλύτερο international single:  Ed Sheeran. Το βραβείο απένειμαν ο Golden X, DJ και Music Director Super FM και ο DJ Christoph  G, Resident DJ Super FM.

Βραβείο Δημοφιλέστερο τραγούδι της χρονιάς ακροατών SUPER FM:  Αναστάσιος Ράμμος. Το βραβείο απένειμαν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Super FM, Άντρη Καραντώνη και Κωνσταντίνος Τσιολής.

Βραβείο No1 Airplay της χρονιάς by SUPER FM:  Μέλισσες. Το βραβείο απένειμαν η παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο Κώστας Γαλάτης, DJ και Ραδιοφωνικός Παραγωγός SUPER FM.

Τιμητικό βραβείο Super Inspiration Award:  Ελένη Φουρέιρα. Το βραβείο απένειμαν ο Παναγιώτης Σεντώνας, Πρόεδρος Δ.Σ. Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου και η πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, Διαμάντω Ευριπίδου.

Βραβείο Τραγουδοποιός της Χρονιάς:  Πέτρος Ιακωβίδης. Το βραβείο απένειμαν η ηθοποιός, Χριστίνα Κυριάκου και ο παρουσιαστής, Ανδρέας Δημητρόπουλος.

Βραβείο single της χρονιάς:  Κωνσταντίνος Αργυρός. Το βραβείο απένειμαν ο Ζήνων Ζιντίλης, Γενικός Διευθυντής SUPER FM και Καλλιτεχνικός Διευθυντής των SMA και ο Aντώνης Παπαδουκάκης, Διευθυντής Αγορών Μεσογείου για τα Pringles.

Βραβείο δημοφιλέστερη γυναίκα καλλιτέχνης 20ετίας SUPER by Φρέσκο Γάλα Χαραλαμπίδης-Κρίστης: Νατάσα Θεοδωρίδου. Το βραβείο απένειμαν η Μαρία Κυριάκου, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος, Συγκρότημα ΔΙΑΣ και ο τραγουδιστής και συνθέτης, Γιώργος Παπαδόπουλος.

Βραβείο δημοφιλέστερος άντρας καλλιτέχνης 20ετίας SUPER, By Γαλατάκι, Χαραλαμπίδης –Κρίστης: Μιχάλης Χατζηγιάννης. Το βραβείο απένειμαν ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, Διευθύνων Σύμβουλος, Συγκρότημα ΔΙΑΣ και τηλεόραση SIGMA και η Έλενα Χαραλαμπίδη, Mέλος Δ.Σ. Χαραλαμπίδης – Κρίστης.

 

 

*Με πληροφορίες από TIME OUT CYPRUS


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ