Έχασε το φάκελο με το πτυχίο λίγο μετά την ορκωμοσία της στο ΤΕΠΑΚ

Κι όμως, μπορεί να συμβεί και συνέβη.

 


Article featured image
Article featured image

Το περιστατικό έγινε στις 20 Ιουνίου, στην πρώτη ορκωμοσία του ΤΕΠΑΚ, στην οποία η εν λόγω μεταπτυχιακή φοιτήτρια με καταγωγή από την Πάφο, βρέθηκε για να παραλάβει το πτυχίο της.

Λίγο μετά τη λήξη της τελετής, μετέβηκε με το σύζυγό της στο αυτοκίνητό τους, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην οδό Υπατίας στη Λεμεσό, απέναντι από την είσοδο του Δημοτικού Κηποθεάτρου.

Όπως φαίνεται κάπου εκεί συνέβη το μοιραίο, αφού από λάθος ξέχασαν τον φάκελο με το πτυχίο ακουμπισμένο στο καπό του αυτοκινήτου. Όπως ανέφερε στη CITY, ο σύζυγος της κοπέλας ο φάκελος πρέπει να έπεσε κάτω από τον αέρα ή αφού ξεκίνησαν το αυτοκίνητο, χωρίς να το αντιληφθούν.

Παρότι, λίγο αργότερα, αφότου αντιλήφθηκαν την απώλεια, επέστρεψαν για να βρουν το πτυχίο, δεν υπήρχε τίποτα στο σημείο.

Το ζευγάρι παρακαλεί όποιον μπορεί να βρήκε τον φάκελο με σκοπό να τον παραδώσει στον ιδιοκτήτη, όπως επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 99448099.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα προσφέρει πρόγραμμα μαθημάτων για το TikTok

Article featured image

Θέλουν να αλλάξουν τους χαρακτηριστικούς γούνινους σκούφους των φρουρών του Μπάκιγχαμ

Article featured image

Αεροπορική διοργανώνει διαγωνισμό για να βαφτίσετε αεροσκάφος με το όνομα αγαπημένου σας προσώπου