Μηχανή σύγκρισης τιμών σού βρίσκει τα πιο φθηνά, από κινητά μέχρι καύσιμα

Μια 100% κυπριακή υπηρεσία που θα σε βολέψει!

 


Article featured image
Article featured image

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι απλώς να πληκτρολογήσεις το προϊόν που θέλεις και αυτή θα σου εμφανίσει που μπορείς να το βρεις και σε ποια τιμή.

Η μηχανή σύγκρισης τιμών της Κύπρου, ppissis.com.cy ανοίγει μια νέα σελίδα στην έρευνα αγοράς. Αφού συστήθηκε στο κοινό μερικούς μήνες νωρίτερα, σήμερα έρχεται ανανεωμένη και πιο αποτελεσματική, για να γίνει το εργαλείο κάθε καταναλωτή που θέλει να ψωνίζει έξυπνα, κάνοντας οικονομία σε κάθε αγορά του!

Στην νέα αρχική σελίδα της πλατφόρμας, ο επισκέπτης πληκτρολογεί το προϊόν που αναζητά και αμέσως ανακαλύπτει όλα τα καταστήματα που το διαθέτουν. Με τον τρόπο αυτό, η σύγκριση τιμών γίνεται πιο άμεση από ποτέ. Με περισσότερα από 100.000 προϊόντα, ο επισκέπτης ανακαλύπτει τις τελευταίες αφίξεις της αγοράς και συγκρίνει τις τιμές τους, σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων, από κινητά τηλέφωνα, laptops και tablet, μέχρι σεσουάρ μαλλιών και μεγάλες οικιακές συσκευές.

Φυσικά, στην ανανεωμένη πλατφόρμα, ο επισκέπτης συνεχίζει να βρίσκει τις αγαπημένες του πλέον κατηγορίες. Τα «ppissis deals» συνεχίζουν να ταξινομούν όλα τα προϊόντα της Κύπρου, με πτώση τιμών, ενώ στην ειδική κατηγορία «fuel prices» ο επισκέπτης συγκρίνει τις τιμές καυσίμων σε όλες τις επαρχίες.

Η νέα εποχή στο online shopping της Κύπρου, είναι εδώ!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ