Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας [στις 10:00 ακριβώς]

Η επίθεση λειτουργού ιδρύματος σε παιδί με ειδικές ανάγκες, τα σχέδια για κατασκευή γηπέδου σε περιοχή NATURA του Κάβο Γκρέκο και το εκπληκτικό γκολ του Μέσι στον χθεσινό αγώνα του Μουντιάλ μεταξύ Αργεντινής και Νιγηρίας.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτές είναι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) οι 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 



Λειτουργός ιδρύματος φέρεται να χτύπησε παιδί με ειδικές ανάγκες γιατί τον ενοχλούσε

Ένα απίστευτο περιστατικό, το οποίο συνέβη την Πέμπτη 21 Ιουνίου, παρουσιάστηκε χθες το βράδυ στις «Τομές στα Γεγονότα» από τη δημοσιογράφο Άννα Μαρία Ευτυχίου, που αφορούσε τον ξυλοδαρμό παιδιού με ειδικές ανάγκες από λειτουργό του ιδρύματος που διαμένει, αφού όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ρεπορτάζ, το παιδί δεν άφηνε τον λειτουργό να παρακολουθήσει το ποδόσφαιρο. Οι υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, οι οποίες επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες, ανέφεραν ότι διερευνούν το περιστατικό.

 

 

Πάμε για ακόμη ένα γήπεδο γκολφ σε περιοχή NATURA του Κάβο Γκρέκο; 

Δεν έφταναν όσα έχουμε και όσα έχουν τροχοδρομηθεί να γίνουν. Δεν μας έφτανε το τεράστιο πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουμε, κάποιοι θεώρησαν ότι είναι η κατάλληλη περίοδος για τη δημιουργία ενός ακόμα γηπέδου γκολφ στην Κύπρο και μάλιστα αυτή τη φορά σε περιοχή NATURA.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Μαρίνου Παυλικκά στο ΣΙΓΜΑ, το «Ayia Napa Forest Golf» βρίσκεται ήδη για έγκριση στο Τμήμα Περιβάλλοντος. Το καινούργιο project θα χωροθετηθεί σε κρατική και ιδιωτική γη στις τοποθεσίες «Μαζερή του Κούκου» και «Ατόπετρες-Περνέρες» εντός των διοικητικών ορίων Αγίας Νάπας και Παραλιμνίου και καταλαμβάνει έκταση πέραν του ενός εκατομμυρίου τετραγωνικών μέτρων.

 Μεταξύ άλλων το έργο περιλαμβάνει διεθνών προδιαγραφών γήπεδο γκολφ δεκαοκτώ οπών, βοηθητικές εγκαταστάσεις με χώρους στάθμευσης, δεκαώροφο ξενοδοχείο πέντε αστέρων χωρητικότητας πεντακοσίων κλινών, εμπορικές αναπτύξεις με καταστήματα και αίθουσα πολλαπλής χρήσης καθώς και οικιστική ανάπτυξη. 

 

 

Το γκολ του θεού… Μέσι

Χρειάστηκαν μόλις 14 λεπτά για να βγει μπροστά και να ανοίξει το σκορ με ένα εκπληκτικό γκολ ο Λιονέλ Μέσι, στο χθεσινό αγώνα του Μουντιάλ μεταξύ Αργεντινής και  Νιγηρίας, αφήνοντας εκατομμύρια φιλάθλων και τον Ντιέγκο Μαραντόνα άφωνους. Τελικά η Αργεντινή έκανε το «θαύμα» της και πέρασε στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ