Quiz: Με τι μοιάζουν τα παγκάκια που τοποθετήθηκαν στη νέα Πλατεία Ελευθερίας;

Με ένα λιτό και απέριττο post, η αγαπημένη μας σελίδα Nicosia First μάς ενημέρωσε για τα «υπέροχα παγκάκια που τοποθετήθηκαν στη νέα Πλατεία.

 


Article featured image
Article featured image

Πριν προλάβει να κατακαθίσει η σκόνη από την γκάφα των τεχνικών του Δήμου Λευκωσίας,  οι οποίοι τοποθέτησαν πασσάλους φωτισμού πάνω σε ανάγλυφες πλάκες καθοδήγησης τυφλών, μία νέα είδηση έρχεται για να ταράξει τα ήρεμα μπετόν της Πλατείας Ελευθερίας. Αυτή τη φορά, όμως, με θετικό πρόσημο, αφού η είδηση αφορά τα παγκάκια που τοποθετήθηκαν διάσπαρτα στους χώρους της πλατείας, για να ξαποσταίνουν οι πεζοί όταν δεν προσπαθούν να γλιτώσουν από τα αυτοκίνητα που θα τη διασχίζουν.

Η αγαπημένη σελίδα στο Facebook «Nicosia First», φρόντισε να μας ενημερώσει με σχετικό post για τα «Υπέροχα παγκάκια της νέας (what;) πλατείας Ελευθερίας», με σχετική φωτογραφία από το «υπέροχο παγκάκι».

Μια φουτουριστική κατασκευή λευκού χρώματος, που μοιάζει περισσότερο με σανίδα του surf ή με πύραυλο έτοιμο για εκτόξευση, παρά με παγκάκι που κάποιος θα μπορεί να καθίσει για να ξεκουραστεί.

Άποψη την οποία εκφράζουν και αρκετοί πολίτες σε σχόλια τους κάτω από το post:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ