Τι (δεν) θα γινόταν αν τα κορίτσια φορούσαν ζώνη ασφαλείας;

Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας -στις 10:00 ακριβώς.

 


Article featured image
Article featured image

Παρακάτω, οι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας -Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 

Τι (δεν) θα γινόταν αν τα κορίτσια φορούσαν ζώνη ασφαλείας

Η ερώτηση είναι υποθετική. Αφού αυτό δεν έγινε ποτέ, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα γινόταν ή τι δεν θα γινόταν. Αυτό που γνωρίζουμε πάντως με σιγουριά είναι πως πρέπει άμεσα, τώρα, χθες, να αλλάξουμε όλοι νοοτροπία.

«Το κουβούκλιο του αυτοκινήτου δεν έπαθε τόσες ζημιές, αν έμεναν μέσα τα μωρά και φορούσαν ζώνη ίσως να μην τραυματίζονταν θανάσιμα […] Το σημείο που κτύπησε ήταν στην αρχή του κιγκλιδώματος, αν ήταν πιο μέσα ίσως να κτυπούσε και να επέστρεφε πίσω το όχημα», σημείωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο ο Υποδιευθυντής της Τροχαίας Αρχηγείου Χάρης Ευριπίδου, ο οποίος επανέλαβε ότι από προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν τα παιδιά δεν έφεραν ζώνη.

Ο κ. Ευριπίδου, επαναλαμβάνοντας την έκκληση για να φοράμε όλοι τις ζώνες ασφαλείας, τόνισε ότι σύμφωνα με τα όσα είδε από φωτογραφικό υλικό αλλά και από μαρτυρίες συναδέλφων του αστυνομικών που ήταν στην σκηνή, «μπορεί το αυτοκίνητο να ανατράπηκε μεν, αλλά πλέον τα καινούργια αυτοκίνητα είναι με τέτοιο τρόπο κατασκευασμένα ούτως ώστε το κουβούκλιο να μένει άθικτο παρά τις συγκρούσεις».

 

 

Στους Lakers ο LeBron για 154 εκατομμύρια!

Ο Βασιλιάς πήρε την απόφασή του και από τους Cleveland Cavaliers κατεβαίνει στο Los Angeles, ενεργοποιώντας τη μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού στο ΝΒΑ!

Όλοι περίμεναν ποια θα είναι η νέα ομάδα του LeBron και σύμφωνα με τους Αμερικανούς ρεπόρτερ, ο Βασιλιάς έκανε συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια 4 ετών με το deal να κλείνει στο απίστευτο νούμερο των 154 εκατομμυρίων δολαρίων!

 

 

Στα πέναλτι κρίθηκαν οι δύο χθεσινοί αγώνες του Μουντιάλ

Τόσο το παιχνίδι της Ισπανίας με τη Ρωσία (που ξεκίνησες στις 17:00), όσο και το ματς της Κροατίας με τη Δανία (που άρχισε στις 21:00) κρίθηκαν στα πέναλτι.

Και τα δύο ματς για τη φάση των 16 έληξαν με το ισόπαλο 1-1, οδηγήθηκαν στην παράταση και ακολούθως στα πέναλτι.

Η Ρωσία έβαλε 4 έναντι 3 της Ισπανίας, ενώ η Κροατία έβαλε 3 έναντι 2 της Δανίας, με τον Κροάτη γκολκίπερ να αναδεικνύεται σε σωτήρα αφού απέκρουσε 3 πεναλτάκια.

Η Ρωσία θα αντιμετωπίσει την Κροατία για τη φάση των 8, το Σάββατο 7 Ιουλίου, στις 21.00.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ