Το γιαούρτι της Activia με κινόα είναι αυτό που (μας) έλειπε

Τώρα, δεν υπάρχει δικαιολογία.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτό το καλοκαίρι, το ACTIVIA από τη Danone βάλθηκε να κάνει το καλοκαίρι μας πιο απολαυστικό και χορταστικό από ποτέ, με τη νέα σειρά ACTIVIA Αρχαίοι Σπόροι. Η σειρά αποτελείται από δύο «super» προϊόντα γιαουρτιού, το ACTIVIA με Κινόα και Άλλους Καρπούς και το ACTIVIA Πολυδημητριακά.

Τα πρώτα superfoods που έχει παρουσιάσει ποτέ η Danone είναι έτοιμα να ξετρελάνουν το καλοκαίρι σας!

Τώρα ειδικά που ανεβαίνει η θερμοκρασία, τα νέα ACTIVIA Αρχαίοι Σπόροι είναι πλούσια σε βιταμίνες και ωφέλιμα λιπαρά οξέα, και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο μαγνήσιο και φυτικές ίνες.

Επομένως, αποτελούν την πιο ιδανική λύση για ένα γρήγορο υγιεινό  και δροσιστικό snack, που μπορούμε να απολαύσουμε χωρίς τύψεις, όπου κι αν βρισκόμαστε, από το γραφείο μέχρι και την παραλία.

Τα προϊόντα ACTIVIA, της παγκοσμίου φήμης εταιρείας γαλακτοκομικών Danone, περιλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων γιαουρτιού που ανταποκρίνεται σε κάθε γευστική προτίμηση.

Απλές γεύσεις των λευκών προϊόντων γιαουρτιού με μόνο 2% λιπαρά, όσο και γεύσεις που συνδυάζουν απολαυστικά φρούτα, δημητριακά και ξηρούς καρπούς, αλλά και τα ACTIVIA Drinks με γεύσεις όπως ροδάκινο-μάνγκο, μύρτιλο και δημητριακά.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ