Λίγο πριν ολοκληρωθεί το Μουντιάλ ξεκινά το «Ευρωπαϊκό Κύπελο Ποδοσφαίρου»

Στη διοργάνωση συμμετέχει και η Κύπρος.

 


Article featured image
Article featured image

Βρισκόμαστε ήδη στους ημιτελικούς αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλου, με τις ομάδες που παρέμειναν να διεκδικούν μια θέση στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου.

Ωστόσο και ενώ όλοι πίστευαν ότι από τις 16 Ιουλίου, δεν θα υπάρχει άλλο ποδόσφαιρο μέχρι τη νέα σεζόν, ανακοινώθηκε η έναρξη του Ευρωπαϊκού Κυπέλου Ποδοσφαίρου, όχι όμως με γνωστές ομάδες και ποδοσφαιριστές, αλλά με τη συμμετοχή των πιο περιζήτητων καταζητούμενων εγκληματιών της Ευρώπης.

Φυσικά και δεν πρόκειται να δούμε τους καταζητούμενους στο γήπεδο να διεκδικούν πέναλτι, ωστόσο οι Ευρωπαϊκές Αρχές επιβολής του Νόμου, σκέφτηκαν ένα πολύ πρωτότυπο τρόπο για να εντοπίσουν 25 καταζητούμενα πρόσωπα που διέπραξαν κάποιο έγκλημα εντός της Ε.Ε.

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στη Ρωσία, οι Αστυνομίες ευρωπαϊκών χωρών μέσα από το δικό τους ευρωπαϊκό παιγνίδι, ζητούν από το κοινό να εντοπίσει 25 επικίνδυνους καταζητούμενους εγκληματίες που έχουν καταχωρηθεί από ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος.

 



Το παιγνίδι ξεκινά αύριο (12/7) και θα διαρκέσει μέχρι το ερχόμενο Σάββατο (12-14 Ιουλίου, 2018) και σε αυτό δίνονται 25 ποδοσφαιρικές κάρτες, οι οποίες αντιστοιχούν στον κάθε καταζητούμενο (φυγόδικο), ένα ή δύο από κάθε χώρα που συμμετέχει.

Από το κοινό που θα συμμετάσχει στο παιγνίδι ζητείται να κοινοποιήσει στα Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης τους 9 μοναδικούς κωδικούς που θα δοθούν επίσημα, ώστε να ξεκλειδώσει ολόκληρη την ομάδα των παικτών (φυγόδικων) και να συμμετάσχει σε αυτό.

Οι συμμετέχοντες θα μπουν αυτόματα σε κλήρωση με δώρο. Αν θέλετε να συμμετάσχετε πατήστε ΕΔΩ.

Μην τους αφήσετε να νικήσουν. Αυτοί οι εγκληματίες καταζητούνται για πολύ σοβαρά αδικήματα, όπως φόνους, ληστείες, απάτες, διακίνηση ναρκωτικών. Εντοπίστε τους!

 

Το παιγνίδι ξεκινά αύριο Πέμπτη 12 Ιουλίου, 2018 στις 9 το πρωί. Για να μπορέσετε να παίξετε χρειάζεστε τον κωδικό. Οι κωδικοί θα δίνονται σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας Κύπρου ως ακολούθως:

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ