Το Παγκόσμιο Κύπελο ούτε και αυτή τη φορά θα πάει σπίτι του

Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας -στις 10:00 ακριβώς.

 


Article featured image
Article featured image

Κεντρική Φωτογραφία: CNN

 

Παρακάτω, οι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 

Με ανατροπή 2-1 η Κροατία στέρησε από την Αγγλία να βρεθεί στον τελικό

Μπορεί σχεδόν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλου οι Άγγλοι να καμώνονται ότι θα πάρουν την κούπα στο σπίτι της, ωστόσο φαίνεται πως η μπάλα εκδικείται όσους νομίζουν ότι την έχουν σίγουρη. Στον χθεσινό αγώνα μεταξύ της Αγγλίας – Κροατίας, η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς έγραψε ιστορία καθώς προκρίθηκε για πρώτη φορά σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Για να το κάνει χρειάστηκε να φτάσει σε μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Αγγλία, της οποίας επιβλήθηκε 2-1 (68΄ Πέρισιτς, 109΄ Μάντζουκιτς - 5΄ Τρίπιερ) στο «Λουζνίκι» της Μόσχας στην παράταση, στον πρώτο από τους συνολικά πέντε αγώνες της διοργάνωσης ο οποίος χρειάστηκε έξτρα ημίωρο και δεν κρίθηκε στα πέναλτι. Η Κροατία θα διεκδικήσει τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας την Κυριακή 15 Ιουλίου, απέναντι στη Γαλλία.

 

 

 

Διακόσμησε το σπίτι του με αρχαία και τον συνέλαβαν

Image result for αρχαίοι αμφορείς

Φωτογραφία αρχείου 



Καθόλου γούστο και στιλ φαίνεται να έχει η Αστυνομία της Πάφου, αφού συνέλαβαν 37χρονο ιδιοκτήτη οικίας στην Πάφο, όταν έπειτα από έφοδο που έγινε με δικαστικό ένταλμα εντόπισαν αμφορείς, πήλινες κούπες και ρόπαλο που εκκενώνει ηλεκτρικό ρεύμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία στην οικία εντοπίστηκαν πέντε αμφορείς και δυο πήλινες κούπες, καθώς και ρόπαλο που εκκενώνει ηλεκτρικό ρεύμα. Τα τεκμήρια παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

 

 

Η μεταγραφή Ρονάλτο στη Γιουβέντους έφερε αντιδράσεις και απεργίες στην FIAT

Καθόλου άδικα θα έλεγα κανείς, αφού είναι τουλάχιστον προκλητικό οι ιδιοκτήτες της Γιουβέντους από τη μία να δίνουν 105 εκατομμύρια για την απόκτηση του διεθνούς άσσου και από την άλλη να ψαλιδίζουν συνεχώς μισθούς και επιδόματα στους υπαλλήλους της αυτοκινητοβιομηχανίας της FIAT, της οποίας είναι επίσης ιδιοκτήτες η οικογένεια Ανιελί. 

 

Image result for fiat strike ronaldo



Για το λόγο αυτό μάλιστα, το Δ.Σ. των εργαζομένων ανακοίνωσε ότι προχωράει σε απεργία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ