Ο ασυγκράτητος Μακρόν στο VIP θεωρείο του «Λουζνίκι»

Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας -στις 10:00 ακριβώς.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Γάλλος πρόεδρος δεν μπορούσε να τιθασεύσει με τίποτα τον ενθουσιασμό του

Ανάμεσα στα highlights του χθεσινού τελικού ήταν φυσικά ο ενθουσιασμός του Γάλλου προέδρου.

Ο Εμανουέλ Μακρόν ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τον τελικό στη Μόσχα, δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό εξ ου και ζητωκραύγαζε όρθιος έχοντας βγάλει το σακάκι του.

Δίπλα του ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος επίσης χειροκροτούσε όρθιος και η Μπριζίτ Τρονιέ. Η πρόεδρος της Κροατίας Κολίντα Γκραμπάρ-Κιτάροβιτς που ήταν στο ίδιο VIP θεωρείο -του σταδίου «Λουζνίκι» της Μόσχας- σηκώθηκε και τον συνεχάρη. Εκείνος τη φίλησε φανερά ενθουσιασμένος και συνέχισε να γλεντά όπως όλοι οι Γάλλοι τη νίκη της χώρας του.

 

 

Η ΜΤΝ Κύπρου εξαγοράστηκε από τη Monaco Telecom

Από σήμερα η ΜΤΝ Κύπρου βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημιουργίας μιας νέας, δυναμικής ευρωπαϊκής οικογένειας εταιρειών στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών.

H ΜΤΝ και η Monaco Telecom έχουν συμφωνήσει στην απόκτηση του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου της ΜΤΝ Κύπρου από τη Monaco Telecom. Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2018.

Διάβασε περισσότερα στο Capital Today

 

 

Έφυγε ο γιος του Κόκκαλη

Ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη έφυγε σε ηλικία 34 χρόνων.

Σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Κόκκαλη αναφέρει: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ