Ο Πούτιν έστησε τον Τραμπ και φυσικά ο Τραμπ του έκανε αντίποινα

Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας -στις 10:00 ακριβώς.

 


Article featured image
Article featured image

Παρακάτω, οι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Τρίτη 17 Ιουλίου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 



Τα καψώνια, η αμηχανία και η παγωμένη χειραψία

Image result for putin meets trump

 

Κάπως έτσι θα είναι μάλλον το κλίμα όταν δύο μεγάλοι άντρες αποφασίζουν να συναντηθούν, αφού έχουν δηλώσει κατά καιρούς ο ένας για τον άλλον… τα χειρότερα. Γι’ αυτό μια τέτοια συνάντηση γιγάντων δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει ομαλά και πολιτισμένα. Πριν καν, λοιπόν, την έναρξη της συνάντησης οι δύο ηγέτες επιδόθηκαν στα δικά τους παιχνίδια «εξουσίας» με τον Βλαντιμίρ Πούτιν να καθυστερεί χωρίς λόγο, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ και αναλυτές.

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση αυτή, αφού «απάντησε» αφήνοντας τον Πούτιν να περιμένει και για μερικά λεπτά, προτού φτάσει στο Προεδρικό Μέγαρο της πρωτεύουσας της Φινλανδίας. Κατά τα πρώτα λεπτά της συνάντησης η αμηχανία ήταν εμφανής και οι δύο ηγέτες δεν αντάλλαξαν ούτε ένα χαμόγελο. Αντίθετα, ήταν απόμακροι ενώ οι δημοσιογράφοι των διεθνών Μέσων σχολιάζουν ότι η χειραψία διήρκησε μόλις… τρία δευτερόλεπτα.



 

Μόνο η Χρυστάλλα και ο Χριστός ξέρουν (πολλά)

Μόνο που κανείς από τους δύο ποτέ δεν μίλησε και ποτέ δεν θα μιλήσει. Αυτό ήταν και το βαθύτερο νόημα της αποκλειστικής συνέντευξης που παραχώρησε η Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας Χρυστάλλα Γιωρκάτζη στο Capital Today και τον Σωκράτη Ιωακείμ. Η κα Γιωρκάτζη μεταξύ άλλων συνέκρινε την κριτική που δέχεται με το Θείο δράμα, ενώ «αποκάλυψε» ότι γνωρίζει πολλά για πολλούς.

 



Όπως ήταν αναμενόμενο η συνέντευξη αποτελεί από χθες Talk of the Town, αφού μπορεί η κα Γιωρκάτζη να μην μας κάνει συχνά την τιμή να μιλήσει δημόσια, αλλά όταν το κάνει, δημιουργεί ταραχή.

Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ.



 



Χαμπιαούρης – Εκπαιδευτικοί σημειώσατε… άγνωστο

Αφού εκτονώθηκαν κάπως οι δύο πλευρές και αντάλλαξαν δημόσια κατηγορώ και απειλές, αποφάσισαν ότι το πιο λογικό είναι να καθίσουν να συζητήσουν και να βρουν λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για χάρη των παιδιών και της παιδείας. Αυτή, τουλάχιστον, είναι η πρόφασή τους. Αυτή τη φορά οι εκπαιδευτικοί αποφάσισαν να κάνουν κίνηση καλής θελήσεως προς τον Υπουργό Κώστα Χαμπιαούρη, καλώντας τον σε συνάντηση, σήμερα 17 Ιουλίου, για να συζητήσουν όλα όσα τους απασχολούν και τους χωρίζουν.

 

Image result for εκπαιδευτικοί εναντίων χαμπιαούρη



Σε ανάρτηση του στο twitter, ο Κώστας Χαμπιαούρης ανέφερε ότι παρόλο που το Υπ. Παιδείας έχει στείλει πρόσκληση για τις 24/7, θα παρευρεθεί στη σημερινή, με γνώμονα –όπως αναφέρει- το καλώς νοούμενο συμφέρον των παιδιών μας και την ομαλή λειτουργία των σχολικών μας μονάδων τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Οι αντιπροσωπείες των τριών εκπαιδευτικών οργανώσεων πέρασαν χθες το μεσημέρι το κατώφλι του Υπουργείου Παιδείας. Κατέθεσαν γραπτώς υπόμνημα προς τον αρμόδιο Υπουργό, με το οποίο τον καλούσαν σε συνάντηση, με σκοπό να συζητήσουν τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις του διαλόγου. Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 4 το απόγευμα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ