Η πιο ΆΛΦΑ μουσική περιοδεία συνεχίζεται σε όλη την Κύπρο.

Η μπύρα ΑΛΦΑ και το συγκρότημα Παπιγιόν, στο πλαίσιο της περιοδείας τους για τα ΑΛΦΑ  Music Tours, έχουν πραγματοποιήσει μέχρι τώρα δέκα εμφανίσεις με απόλυτη επιτυχία, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για τη συνέχεια.

 


Article featured image
Article featured image

Το ολόφρεσκο concept των live εμφανίσεων, το οποίο αναπτύχθηκε και διοργανώνεται από την μπύρα ΑΛΦΑ, κάνει το καλοκαίρι μας πιο κεφάτο και μελωδικό από ποτέ!

Με απόλυτα πετυχημένες εμφανίσεις σε Symbols, Τρελάδικο, Καφενείο «Το Κάτι Τις», Ερωδός, Avenue, Bolivar House, Guest mezebar, Da Vinci, Otto Dieci, Columbia Beach και Noir, τα ΑΛΦΑ Music Tours συνεχίζουν την περιοδεία τους, προσφέροντας διασκέδαση μαζί με παγωμένες μπύρες ΑΛΦΑ, στους πιο καλοκαιρινούς “feel good” ρυθμούς.

 



Η κάθε εμφάνιση είναι προσαρμοσμένη στον κάθε χώρο και το κοινό του, με το πρόγραμμα να είναι όμως πάντα βασισμένο σε δημοφιλή, ανεβαστικά ακούσματα σε summer-mood ύφος, ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους! Με συνολικά 21 events σε ολόκληρη την Κύπρο, οι live εμφανίσεις θα συνεχίσουν μέχρι τα μέσα Αυγούστου σε Βlue Apple, Πλατώ, Μουσική Σκηνή Κύκλος, Summer Club Paphos, Daltons Bar & Restaurant, Malthouse beer & food, Αιγιαλός, και άλλα επιλεγμένα μπαράκια.

 



Το γνωστό κυπριακό συγκρότημα Παπιγιόν, έχοντας διαγράψει αξιοσημείωτη πορεία στα μουσικά δρώμενα της Κύπρου, κερδίζει το κοινό με τη θετικότητα, το ταλέντο, την εκρηκτικότητα και τον αυθεντικό του χαρακτήρα. Άγγελος Αυγουστή, Κωνσταντίνος Κυριάκου, Χρίστος Χόπλαρος, Στέλιος Γερασίμου και Πέτρος Κκάλλης προσφέρουν ξεχωριστές στιγμές διασκέδασης παρέα με τους δικούς μας ανθρώπους, γεμάτες τραγούδι, χορό και γέλιο. Η παρεΐστικη διάθεση και η ενέργεια που διακρίνει το συγκρότημα, συνάδουν απόλυτα με τις ίδιες τις αξίες του brand της μπύρας ΑΛΦΑ: φιλία, ειλικρίνεια, αγάπη, αυθεντικότητα. Αξίες που αντικατοπτρίζονται και στο νέο τραγούδι των  Παπιγιόν, «Η ΑΛΦΑ μας πλευρά», το οποίο έχει γραφτεί αποκλειστικά για την ΑΛΦΑ μπύρα και τα καλοκαιρινά ΑΛΦΑ Music Tours. 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγραμματισμένα ΑΛΦΑ Music Tours του καλοκαιριού, μπορείτε να βρείτε στις σελίδες της ΑΛΦΑ στo Facebook (ALFA Beer (CY) και  Instagram (alfabeercyprus). 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ