Ο Μπάμπης Στόκας άνοιξε beach bar και στα social media έγινε χαμούλης

Το τρολάρισμα made in Cyprus που μας έκανε να κλάψουμε από τα γέλια.

 


Article featured image
Article featured image

Το «κακό» ξεκίνησε από το αγαπημένο μας Luben το οποίο δημοσίευσε την είδηση κάπως έτσι:

 



 

Η  είδηση, φυσικά, δεν άργησε να γίνει viral στα social media με πολλούς να εμπνέονται από τους στίχους των πιο διαχρονικών κομματιών των Πυξ Λαξ και να δημιουργούν φανταστικούς διάλογους, οι οποίοι άνετα θα μπορούσαν να παίξουν στο beach bar του Μπάμπη Στόκα.

Ένα τέτοιο post πετύχαμε στον τοίχο του Κωνσταντίνου Ψυλλίδη, με τους σχόλιαστες/τρόλερς να 'δίνουν ρέστα' με τις ατάκες τους.

 



 

Μπορεί να κλάψαμε από τα γέλια με τα πιο πάνω, αλλά τους αγαπάμε τους Πυξ Λαξ και αναμφίβολα για τους περισσότερους από εμάς που σήμερα διανύουν τη δεκαετία των 30 και των 40 είναι ένα συγκρότημα που έχει σημαδέψει την εφηβεία μας και τα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσης. Ποιος δεν έχει κλάψει με το «Μοναξιά μου όλα» και ποιος δεν έχει χοροπηδήσει με το «Γιατί έπαψες αγάπη να θυμίζεις;».

Γι’ αυτό και στις 28 Ιουλίου θα είμαστε όλοι στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό, για τη μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιήσει το συγκρότημα για τα 30 χρόνια παρουσίας του στην ελληνική μουσική σκηνή. Βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ